Kongressmedlem: Homofile og transpersoner vil snart ta over verden

01/06/2022 11:31

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En av USAs mange hundre kongressmedlemmer mener at folk fra LGBT+samfunnet tar opp så mye plass at de om fem generasjoner vil fylle alt.

Marjorie Taylor Greene (MTG) har vært medlem av Representantenes hus i januar 2021, og her har hun gjort seg bemerket med et bredt spekter av kontroversielle stillinger og uttalelser.

Hun har blant annet støttet den tidligere presidenten, Donald Trump, ved at det var svindel i 2020-valget.

I tillegg er hun en sterk motstander av koronarestriksjoner og vaksinen, akkurat som hun tidligere har støttet tvilsomme konspirasjonsteorier som QAnon og Pizzagate.

Videre har hun en tendens til å komme med uttalelser om personer fra LHBT+samfunnet som ikke er politisk korrekte for å si det mildt.

Senest gjorde hun det i en 53-minutters liveversjon av podcasten sin, MTG: Live, der hun blant annet uttalte at homofile, bifile og transpersoner tar så mye plass i samfunnet at de snart har utryddet heteroseksuelle.

Det skriver Unilad.

"De vil bare at du skal tro at hele befolkningen plutselig i det stille blir homofil eller transperson," sa hun, og bemerket at "sannsynligvis om fire eller fem generasjoner vil ingen være heteroseksuelle lenger".

"Alle vil enten være homofile, transpersoner eller ikke-samsvarende [noen som ikke identifiserer seg med sosiale normer] eller hva listen over 50 eller 60 forskjellige alternativer er," sa hun.

Se klippet fra podcasten hennes nedenfor:

Greene har tidligere kalt samfunnet og foreldrene til transkjønnede barn 'syke' fordi de tillater barn å bli 'lemlestet'.

Hun uttalte også tidligere i år at "det bør ikke være noen statlig støtte til noen skole noe sted som indoktrinerer barn i [...] at de kan endre kjønn [...]."