Koronaramt far sa til sin forlovede: 'Ikke få meg til å sovne, for da våkner jeg aldri opp igjen'

11/01/2021 16:45

Emma

Utland
Han ba sin forlovede om ikke å få ham til å sovne.

Leon Boas ringte sin kone på FaceTime for å si at for alt i verden de ikke skulle sette ham i dvale som han var sikker på at han ikke ville våkne opp igjen.

Det kom etter at han testet positivt for koronavirus. I kjølvannet av den positive testen opplevde Leon smerte i bukregionen.

Leon ble fraktet til sykehus og plassert på en ventilator bare timer senere.

Han var på intensiven i fire uker, men han ble erklært død to uker før jul.

Hans forlovede har nå avslørt sin hjerteskjærende siste samtale.

"Hans siste ord til meg var at vi ikke skulle få ham til å sove da han ikke ville våkne opp igjen," fortalte hun Teesside Live.

"Jeg vil aldri glemme det. Det var så hjerteskjærende å høre, men jeg ba ham slutte å være dum og at han snart ville være hjemme," sa Nichola Jennison, Leons forlovede.

Ingen symptomer

Leon hadde ingen symptomer til tross for å teste positivt for koronavirus i november. Han ble likevel transportert til James Cook Hospital i Middlesbrough.

Det tok ikke lang tid etter at tilstanden hans forverret seg.

Han fikk en infeksjon i lungene, og så stengte de seg. Nichola ble da fortalt at han måtte ha en lungetransplantasjon.

Men de kom aldri så langt. Han døde 13.

"Han jobbet hardt for at han kunne prøve familien vår. Han ba aldri om noe, og han ville aldri gjøre noe for å skade oss. Han var en rolig og privat familiefar. Jeg har fortalt barna mine at Gud bare tar tilbake det beste, og det var akkurat det han var.

Leons død kommer etter at koronavirus fortsetter å spre seg i Storbritannia. Flere mutasjoner har blitt funnet som er enda mer smittsom enn normalt.

Som et resultat har det blitt innført strenge restriksjoner i flere deler av Storbritannia.

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.