Krangel om McDonald's-dip tok en uventet vending: 16 år gammel jente arrestert

04/09/2023 17:30

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En krangel om McDonald's-dukkert fikk alvorlige konsekvenser for en ung jente.

I USA er en 16 år gammel jente siktet. Hun er tiltalt for å ha knivstukket venninnen til døde på en McDonald's-restaurant i Washington forrige helg. Tenåringen bukket under for den alvorlige skaden.

Som Washington Post rapporterer, er drapsofferet en 16-åring ved navn Naima Liggon. Hun var fra Waldorf, Maryland, USA.

Tidlig søndag morgen havnet de to unge jentene i en krangel i en filial av gatekjøkkengiganten over en sursøt saus.

Ifølge politiet ble Liggon like før klokken 02.00 angrepet og alvorlig såret av sin venn med kniv i restauranten og senere også foran den.

Noen tok den unge kvinnen til sykehus, hvor politiet fant henne klokken 02.10. – Til tross for all livreddende innsats, bukket offeret under for skadene, sier en talsperson for myndighetene.

Siden den mistenkte er mindreårig, har ikke politiet frigitt navnet hennes. Etterforskerne sa imidlertid at hun også kom fra Waldorf. Drapsvåpenet ble funnet på henne da hun ble pågrepet søndag. Hun er allerede siktet for drap.

Stedet for den dødelige knivstikkingen er i et nabolag kjent for sitt natteliv, servering og underholdning. Og det var der ytterligere to tenåringer ble drept i helgen.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.