Kreativ mor forklarer: Hvorfor tenåringsgutter bør onanere med kondom på

01/06/2021 14:39

Emma

Utland
I en video på TikTok forklarer en mor hvorfor det er lurt å oppmuntre tenåringsgutter til å onanere med kondom på.

TikTok-brukeren, en mor fra Minnesota som kaller seg Shug, har lastet opp en video på sosiale medier som forklarer hvorfor det er en god ide for tenåringsgutter å onanere med kondom på.

Shug er ikke sjenert over å laste opp foreldrerådene sine til TikTok, der over 480.000 følger, skriver Ladbible.

Hun er klar over at rådet kan høres litt rart ut.

– Jeg vil gjerne si noe litt kontroversielt, men jeg lover at det er fornuftig, så la meg si det. Vi vet alle at det er normalt, naturlig og sunt for barn å utforske kroppene sine, ikke sant? Men for folk som har penis, endrer utforskningen seg når de kommer i puberteten, forklarer hun og legger merke til:

"Og den utforskningen kan trenge litt rengjøring."

Det er en vinn-vinn-situasjon

Så kommer Shug med en idé som både kan hjelpe rengjøringsproblemet, men som også kan bidra til å endre noe annet hos guttene, forklarer hun.

"Hva om - fordi vi prøver å spre bevissthet om trygg sex - at vi gir noe som gir beskyttelse ... Kondomer, for eksempel, foreslår hun, og fortsetter:

"Tenk over det. Enkel opprydding, de lærer å sette dem på og de blir vant til følelsen. Da er det ikke noe ubehag når de gjør seg klare til å ha sex med en partner, sier den kreative moren.

Det ville hjelpe gutter å forstå prosessen med å sette kondom, de ville lære hvordan det føles å ha på seg en, og da trenger de ikke å bruke husholdningsartikler for å rydde opp etterpå.

Det er en virkelig vinn-vinn-situasjon, insisterer Shug. Hva synes du om ideen?