Kunden vil returnere tørre kaker - når eieren åpner boksen, blir hun rørt til tårer

20/9/20 16:50

Emma Sletta

Utland
Sharon er mor til fire og eier av mrs C's Cupcakes bakeri i Penrith, Australia. Hun er tidligere diagnostisert med eggstokkreft, hun har mistet sin yngre bror og hennes sønn lider av en uhelbredelig sykdom. Regningene fra sykehuset har vokst seg så store at hun har falt bak på lånet sitt på bakeriet, og derfor må jobbe ekstra hardt i bakeriet, noe som tar hennes dyrebare tid med barna sine. Lokalradiovert Jackie O hadde hørt om Sharons problemer, så hun bestemte seg for å låne en hjelpende hånd. Hun lot som hun var en misfornøyd kunde som ønsket å returnere kaker hun var misfornøyd med, men når Sharon åpner boksen, brister hun umiddelbart i tårer. Innholdet i esken er en fortjent hyllest til en mor som jobber hardt for at hennes barn og familie skal være i orden.

Sharon er mor til fire og eier av mrs C's Cupcakes bakeri i Penrith, Australia.

Hun er tidligere diagnostisert med eggstokkreft, hun har mistet sin yngre bror og hennes sønn lider av en uhelbredelig sykdom.

Regningene fra sykehuset har vokst seg så store at hun har falt bak på lånet sitt på bakeriet, og derfor må jobbe ekstra hardt i bakeriet, noe som tar hennes dyrebare tid med barna sine.

Lokalradiovert Jackie O hadde hørt om Sharons problemer, så hun bestemte seg for å låne en hjelpende hånd.

Hun lot som hun var en misfornøyd kunde som ønsket å returnere kaker hun var misfornøyd med, men når Sharon åpner boksen, brister hun umiddelbart i tårer.

Innholdet i esken er en fortjent hyllest til en mor som jobber hardt for at hennes barn og familie skal være i orden.

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.