Kunden vil returnere tørre kaker - når eieren åpner boksen, blir hun rørt til tårer

20/09/2020 18:50

Emma Sletta

Utland
Sharon er mor til fire og eier av mrs C's Cupcakes bakeri i Penrith, Australia. Hun er tidligere diagnostisert med eggstokkreft, hun har mistet sin yngre bror og hennes sønn lider av en uhelbredelig sykdom. Regningene fra sykehuset har vokst seg så store at hun har falt bak på lånet sitt på bakeriet, og derfor må jobbe ekstra hardt i bakeriet, noe som tar hennes dyrebare tid med barna sine. Lokalradiovert Jackie O hadde hørt om Sharons problemer, så hun bestemte seg for å låne en hjelpende hånd. Hun lot som hun var en misfornøyd kunde som ønsket å returnere kaker hun var misfornøyd med, men når Sharon åpner boksen, brister hun umiddelbart i tårer. Innholdet i esken er en fortjent hyllest til en mor som jobber hardt for at hennes barn og familie skal være i orden.

Sharon er mor til fire og eier av mrs C's Cupcakes bakeri i Penrith, Australia.

Hun er tidligere diagnostisert med eggstokkreft, hun har mistet sin yngre bror og hennes sønn lider av en uhelbredelig sykdom.

Regningene fra sykehuset har vokst seg så store at hun har falt bak på lånet sitt på bakeriet, og derfor må jobbe ekstra hardt i bakeriet, noe som tar hennes dyrebare tid med barna sine.

Lokalradiovert Jackie O hadde hørt om Sharons problemer, så hun bestemte seg for å låne en hjelpende hånd.

Hun lot som hun var en misfornøyd kunde som ønsket å returnere kaker hun var misfornøyd med, men når Sharon åpner boksen, brister hun umiddelbart i tårer.

Innholdet i esken er en fortjent hyllest til en mor som jobber hardt for at hennes barn og familie skal være i orden.

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.