Kvalte forloveden og begravde henne: Trodde hun var borte for alltid, men så fikk han uventet melding

02/12/2022 09:01

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Han er funnet skyldig i drapsforsøk og sitter bak lås og slå resten av livet.

Et forlovet par var på ferie i Sør-Wales da de begynte å krangle.

Den 39 år gamle mannen, Keith Hughes, svarte med å kvele sin 34 år gamle forlovede, Stacey Gwilym. Så begravde han liket under blader og kvister og dro hjem. Men der endte ikke historien.

Det skriver The Mirror.

Keith Hughes tok forlovedens minibankkort og bil, og løp deretter til leiligheten hans. Her drakk han mye vodka før han tok bilen og krasjet.

Etter ulykken ble han pågrepet for fyllekjøring. Han tilsto drapet på sin forlovede og fortalte politiet at de aldri ville finne liket. Men i det tok han feil.

– Hun er i live, sier politiet.

Stacey Gwilym var ikke død, men hadde bare besvimt av kvelertaket. Den slappe kroppen hennes fikk ham til å tro at hun hadde mistet livet, hvoretter han fikk panikk og prøvde å kvitte seg med kroppen.

Kvinnen selv husker ikke hva som skjedde under krangelen. Da hun våknet, klarte hun å komme seg unna og varsle politiet.

– Livet mitt vil aldri bli det samme igjen, sa hun under rettssaken i Swansea Crown Court.

I 2013 ble Keith Hughes dømt til tre år og ni måneders fengsel for tre andre hendelser der han angrep kjæresten sin. Mens han var i fengsel, skrev han et brev til henne og spurte om hun ville gifte seg med ham.

Hun sa ja. De gjenopptok forholdet da han ble løslatt i juli 2015.

Ikke overraskende, etter drapsforsøket, ble bryllupet avlyst og Keith ble funnet skyldig i drapsforsøk og forventes å være i fengsel det meste av livet.