Kvinne betalte 500 kroner for billett til Kreta: Ombord på flyet forstod hun hvorfor prisen var så lav

26/10/2017 09:30

Anniken Hauge

Utland
Etter en kvinne hadde kjøpt en billett til Kreta, ventet det henne stor overraskelse på flyet. Plutselig forstod hun hvorfor reisen var så billig.

Det er typisk. 

Når man skal på ferie og reisen er med fly, så er det alltid stappfullt av familier, barn og par ved gaten. Man kan i hvert fall si farvel til drømmen om å ha et ledig sete ved siden av seg på flyet.

Men det motsatte kan faktisk skje av og til, selv om det forekommer ganske sjeldent.

Da den skotske kvinnen Karon Grieve skulle reise til den greske ferieøyen Kreta, ventet det henne en helt spesiell opplevelse da hun gikk ombord i flyet, skriver CNN.

For på tross av den lave prisen på 500 kroner for flybilletten, så fikk Karon Grieve fra Glasgow fin behandling - hun var nemlig den eneste ombord på flyet. 

- Det var helt surrealistisk. Personalet kom med kapteinen og crewet, og alle kunne navnet mitt. De kom opp meg og sa hei, og så lo de og sa at det var som om jeg hadde mitt eget privatfly, sier Karon Grieve til CNN.

Flyet var det aller siste flyet søndag som skulle mot Kreta, og det aller siste flyet som skulle lette fra flyplassen i Glasgow i år.

Derfor fikk Karon Grieve en helt spesiell luksusbehandling ombord på flyet. Det var dog litt pinlig da personalet skulle gjennomgå sikkerhetsprosedyren.

- Den stakkars damen stod der og sa at hun måtte gjøre det på grunn av loven. Men alt foregikk rett foran meg - jeg var jo den eneste ombord. Det var veldig rart, og jeg lo mye, sier Karon Grieve til CNN.

Flyselskabet Jet2 har forklarer at det ikke er unormalt at noen av de siste flyene for sesongen har med seg veldig få passasjerer. Flyene skal dog avsted for å kunne ta med seg passasjerer igjen ved destinasjonen deres. 

Det gjorde seg også gjeldende i dette tilfelle, hvor flyet på turen tilbake fra Kreta var her fullt med passasjerer som skulle hjem fra ferie.

- Vi er bare glade for at Karon fikk oppleve vår gode service, sier en talsperson fra flyselskabet. Mange har dog klaget over flyselskapets store sløsing av ressurser og kalt det ‘noe svineri’, å bare fly med én passasjer, hvilket Karon Grieve dog ikke forstår.

- Folk klager jo alltid over lavprisselskapene, men når man endelig får god behandling, så er det også feil. Det er bare motbydelig, sier Karon Grieve til CNN. 

Kvinnes øyenlokk får legen til å måpe: 'De beveger seg!'

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.