Kvinne ble forfulgt av 3 menn: Så hvisker hun noe i en fremmeds øre

11/02/2021 15:08

Emma

Utland
Dessverre så lever vi i en verden der kvinner og jenter føler at de må se seg over skulderen hver gang de er ute. Overfall er så normalt at det kvinnelige kjøn blir rådet til aldri å gå alene om kvelden og alltid være oppmerksomme.

Men å kikke seg over skulderen og være oppmerksom er ikke nok når det er tre menn som forfølger en. Hvordan kan man forsvare seg hvis tre menn overfaller en?

Dette skjedde dessverre for en kvinne i New York, da hun var på vei hjem fra en kveldsvakt oppdaget hun at tre menn hadde fulgt etter henne helt siden hun gikk av toget. De gikk bak henne langs de folketomme gatene i New York. Kvinnen gikk inn i en butikk for å riste mennene av seg, men da hun kom ut igjen var de der fortsatt.

Da kvinnen så en fremmed ung mann litt lenger borte, bestemte hun seg for å be om hjelp. Ettersom det nok var den siste personen hun ville se før mennene ville gjøre henne noe. 

Da kvinnen kom bort til den fremmede unge mannen ga hun ham en klem og hvisket «vær så snill å lat som at du kjenner meg, tre menn har fulgt etter meg sidn jeg gikk av toget».

Den fremmede mannen hetter Dane Weeks, han ble først overrasket men skjønte fort hva som foregikk. 

Kvinnen tok tak i Danes hånd, som endte med å følge henne helt hjem. Hvor sønnen hennes ventet på henne. 

Takket kvinnen

Etter hendelsen la Dane ut et innlegg på Twitter, hvor han takket kvinnen for å ha spurt ham om hjelp den dagen. Hun hjalp ham med å sette fokus på hva kvinner og jenter opplever hver eneste dag skriver han. 

Twitten Dane postet, er blitt liket over 370 000 ganger.

«Dette er trist, kvinner og jenter må leve med denne typen frykt fordi vi menn har skapt et giftig miljø. Jeg vil gjøre det bedre fra meg selv».

«Jeg forventet ikke at dette innlegget skulle påvirke så mange mennesker, jeg trengte bare å få denne følelsen ut og dele det på kontoen min», sa Dane.

«Du var helten min den kvelden, jeg trodde virkelig sønnen min skulle bli morløs og moren min datterløs», sa hun til Dane

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.