Kvinne blir gal på flyet mens hun sitter ved siden av mor og sønn: Men en setning får personalet til å ta hevn

24/05/2021 20:58

Emma

Utland
En sint kvinne orket ikke å sitte ved siden av en 19 år gammel mor og hennes barn. Men så tar flyvertinnene en utspekulert hevn.

Det kan være vanskelig for barn å gå på et fly.

Når du bosetter deg i flysetet, har den lille pussen problemer med lydene, trykket i ørene og de mange andre omstendighetene som gjør en flytur spesiell. Barna gråter derfor, og det kan være vanskelig å fortsette å gråte, både for foreldrene og de andre passasjerene.

Og for 19 år gamle Marissa Rundell fra New York var det bare en annen passasjer som ga den unge moren en så særegen gris at personalet måtte gripe inn, som moren filmet med mobiltelefonen sin og postet på Facebook.

Det dramatiske verbale angrepet på den unge moren fant sted 6. februar, da flyet hennes var i ferd med å ta av fra JFK-flyplassen i New York.

Den uidentifiserte kvinnen var allerede rasende da hun måtte gå om bord i flyet som den siste. Men da hun fant sin plass og så den unge moren og hennes åtte måneder gamle sønn, slo sikringen helt av.

Kvinnen kastet bagasjen rundt og ropte at det var latterlig at hun skulle sitte så langt nede i flyet.

Da den unge moren ba kvinnen om å holde den fine tonen, fikk hun beskjed om å holde munnen lukket og stikke røret inn. En flyvertinne kom så raskt over fra den irriterende passasjeren, hvoretter kvinnen sier at hun ikke vil sitte ved siden av en gråtende snotunge på flyet under noen omstendigheter. Flyvertinnen tilbyr kvinnen et annet sete, men kvinnen ber ganske enkelt om flyvertinnens navn:

 

"Det er Tabitha," svarer flyvertinnen.

"Takk, Tabitha. Du har ikke jobb i morgen, vet du," trekker kvinnen seg kraftig tilbake.

Men kvinnen skulle aldri ha sagt det.

Ettersom ordene har forlatt kvinnens munn, høres det iskaldt ut fra flyvertinnen at kvinnen ikke lenger trenger å fly med. Og så får røret en helt annen lyd enn den sinte passasjeren.

"Beklager, beklager, jeg må fly på dette flyet. Jeg var så stresset at jeg ikke ville kjefte på noen, sier kvinnen i flysetet passivt. Flyvertinnen forklarer hvordan kvinnen ropte til de andre passasjerene mens kvinnen beklager.

Men bare litt hjelper det. Kvinnen blir kastet av flyet, og ifølge Marissa Runddell blir kvinnen gal og sverger og skjelte ut hele veien ut av flyet.

I innlegget sitt på Facebook takket den unge moren henne for å være så oppmerksom og ikke la kvinnen mobbe den unge moren og sønnen.

"Denne kvinnen trodde hun kunne være uhøflig mot meg og min sønn Mason. Nå kommer hun ikke hjem i dag. Takk til flyvertinnen for at du ikke lot henne mobbe oss. Karma kan være en forferdelig tispe», skriver Marissa Runddell, hvis video av forestillingen har blitt sett av nesten en million ganger.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.