Kvinne deler genialt triks: Snu speilegget uten å ødelegge plommen

30/05/2024 11:24

Henrik R

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Trikset fungerer også hvis man lager omelett i panne.

Egg er en av de mest allsidige matvarene, da de brukes i utallige oppskrifter og samtidig er en populær hovedrett. Fra posjert til rørt til kokt – eggeelskere er alltid på jakt etter nye måter å tilberede egg perfekt på.

Det skriver Daily Record.

Dette er en "game changer"

En matentusiast har delt sitt tips om å få det beste speilegget uten å ødelegge plommen – og folk kaller det en "game changer".

Ved å dele sin kulinariske visdom på sosiale medier prøver TikTokeren Brooke jevnlig populære oppskriftstrender og poster sine resultater, samt matanmeldelser og tips.

Hun er kjent som @mealsandmunchies på appen og har nylig delt en video der hun demonstrerer en smart måte å snu speilegget uten at plommen går i stykker.

Kan også brukes til omelett

I klippet, som har fått over 100.000 likes, bruker matelskeren lokket fra en panne, som hun plasserer eggene på før hun vender.

Deretter snur hun stekepannen opp ned over lokket, og vender raskt begge sidene opp før hun steker eggene som normalt.

Dette trikset kan også brukes på omelett.

I videotittelen skrev hun: "Fungerer også for en åpen omelett."

Som svar var flere seere raske med å rose ideen. "Takk, plomme-elskere forstår," lød en kommentar.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.