Kvinne fikk et anfall på toget - når hun våknet, ligger det et håndskrevet brev til henne

16/08/2021 12:23

Emma Sletta

Utland
Da en ung kvinne gjenvant bevisstheten etter et anfall, hadde noen lagt igjen et brev til henne. Nå leter hun etter den mystiske redningsmannen.

Eleanor Farnfield, 27 år, reiste med tog fra Surrey til London onsdag kveld da hun plutselig ble rammet av et epilepsianfall. Det skriver britiske Standard.

Da hun kom til unnsetning, fant hun et vennlig brev ved sin side, en kopp kaffe og 10 pund, som svarer til litt over 100 kroner.

I brevet forklarte en fremmed mann som kalte seg Tom at han hadde sørget for å ringe etter hjelp til henne, og at han også hadde kontaktet vennene hennes og lagt igjen penger til en taxi slik at hun kunne komme seg trygt hjem.

Han ba også om unnskyldning for ikke å kunne gjøre mer for henne.

"Hei Eleanor. Jeg håper du har blitt bedre når du leser dette. Du fikk et anfall på toget, og jeg bar deg av», skriver Tom.

"Du slo ikke hodet ditt, men jeg kan ha skadet beinet ditt da jeg kom for å tråkke på det før jeg oppdaget at du lå på gulvet og fikk et anfall! Unnskyld! Jeg er også veldig lei meg for at jeg ikke kan bli hos deg, men her er kaffe for å friske deg opp og 10pund slik at du kan ta en taxi hjem."

"Dessverre har jeg ikke mer penger, så jeg håper du ikke bor langt unna. Jeg har kontaktet folk på telefonen din, det er en ambulanse på vei, og du er med personalet fra toget. Jeg ønsker deg alt godt. Kjærlig hilsen, Tom."

Eleanor Farnfield har siden valgt å fortelle sin historie på Facebook i håp om å finne Tom, som ikke etterlot noen nyttige ledetråder i brevet.

”Jeg aner ikke hvem denne mannen er, om han satt rett ved siden av meg, men jeg vil vise ham hvor takknemlig jeg er» sier hun.

Den 27 år gamle kvinnen fikk ikke vite hvorfor Tom ikke kunne bli ved hennes side.

Hvis Tom bestemmer seg for å stå frem, vil jeg først og fremst betale ham tilbake og så takke ham for alt han har gjort. Han fortjener mye ære. Det er så snilt av ham. Det er en ting å hjelpe folk, men det er en annen å gjøre ekstra ting som Tom gjorde."

Eleanor Farnfield, en akupunkturstudent, og legger til at Toms handlinger har styrket hennes tro på menneskeheten.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.