Kvinne forarget over p-bøte: ‘Jeg har vært rasende de siste tre dagene’

13/07/2017 15:00

Ida Veiden Brakstad

Utland
En 53-årig kvinne mistet fatningen da hun fandt en hilsen fra parkeringsvakten. Bilen sto nemlig parkert kun noen få millimetre utenfor p-båsen.

Det hender i ny og ne at man i travelheten parkerer bilen litt skjødesløst på parkeringsplassen.  

Man skal jo bare løpe inn for en pakke sigaretter, hente barna eller bytte en gave, så det går nok bra.

Men for 53-årige Deborah Adwent fra den engelske byen Surrey var det kun et spørsmål om millimetre før p-vakten slo til og etterlot en hilsen på frontruten som gjorde den middalderende kvinnen rasende, skriver The Sun

Parkeringsfirmaet hadde nemlig gitt henne en bøte på 500 kroner fordi hennes høyre forhjul stakk noen millimetre utenfor parkeringsbåsen. 

Det var dette synet som fikk p-vakten til å utskrive en bøte. Foto: Polfoto/SWNS

- Jeg var fullstendig ute av meg av raseri, og det tok tre dager før jeg fikk roet meg ned og skrevet en klage til selskapet, sier hun til avisen.  

Den sikre bilisten har ellers ikke fått hverken klipp i førerkortet, eller noen farts- eller p-bøter i løpet av de 35 årene hun har kjørt siden hun fikk sitt førerkort.  

Men parkeringsfirmaet bøyer seg ikke, og mener i tillegg at kvinnen ikke haddeinnløst gyldig p-billett, selvom Deborah Adwent hadde dokumentert at hun hadde trukket en billett. 

Det ene forhjulet var noen få millimetre utenfor p-båsen. Foto: Polfoto/SWNS

53-årige Deborah Adwents nekter å betale p-bøten. Foto: Polfoto/SWNS

Hun negter derfor fortsatt å føye seg etter firmaets ‘smålighet’, som hun kaller det, og parkerer nå istedet 800 meter lengere borte for å unngå flere bøter. Hvis hun ikke betaler i løpet av neste uke stiger bøten med over 100 kroner. 

 - Vi har nå sett bildematerialet og du har tydeligvis ikke parkert riktig innenfor båsen. Derfor har du overtrådt de tydelige reglene, fastholder parkeringsfirmaet i et skriftligt svar til kvinnen. 

LES OGSÅ: Brun Uten Sol: Ny selvbrunings pille skal minske risikoen for hudkreft 

LES OGSÅ: 10 grunner til at menn egentlig foretrekker en skarp kjæreste

LES OGSÅ: Bli kvitt smerter i foten på få minutter - med denne effektive øvelsen 

LES OGSÅ: Dette skjer om du ikke får nok søvn

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.