Kvinne forvirret etter at flyselskap satt strips på bagasjen

02/09/2022 13:59

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
De fleste av oss er lettet over å se kofferten vår komme langs transportbåndet etter en lang flytur, i visshet om at vårt skitne undertøy ikke har blitt sendt til Nordkapp ved et uhell.

Men for en kvinne var det ikke gjenforeningsglede, men undring.

Etter landing på Bali ble en australsk kvinne rammet av forbløffelse da hun fant kofferten sin med en oransje strips på. 

Det skriver LADbible.

Hun delte bildet på Facebook og spurte om noen visste hva det betydde, og folk var raske til å dele sine erfaringer med den oransje stripsen.

Innlegget lød: "Vet noen hva denne stripsen på baggene våre betyr? Ankom i går kveld og en bag tok litt lengre tid og kom ut med dette merket. Jeg antar at den ble inspisert?"

Folk skrev at bagasjen hennes sannsynligvis var merket for en sikkerhetskontroll, og hun kunne potensielt bli bøtelagt. "Åhhh nei, strips på kofferten gir meg mareritt! Jeg ble sjekket i 2019." Skriver en kommentar.

En annen la til: "Min var grønn og de trakk meg til side og gjennomsøkte kofferten min og bøtela meg for $300 AUD (2000 kroner)," mens en tredje skrev at baggen hennes, som hadde hatt laktosefri langsiktig melk, også ble merket og søkt."

Turisten delte senere en oppdatering og avslørte at baggen hennes ikke endte opp med å bli sjekket på flyplassen.

Har du prøvd å få festet en strips på kofferten din?