Kvinne gifter seg med stebror til tross for “avsky” fra venner

11/11/2022 13:42

Sofie

Utland
Foto: TikTok/@matildae1
En kvinne har åpnet opp om ekteskapet sitt med stebroren, og avslørt hvordan hun møtte “avsky” fra vennene sine over forholdet, mens foreldrene støttet dem.

Mathilde Eriksson (23) møtte Samuli (27) da moren giftet seg med faren hans i 2019, men det var ikke før tre år senere at han gikk inn for et kyss.

Når hun snakket med Yahoo News Australia, husket hun hvordan hun ‘reagerte med lidenskap med en gang’ og forklarte: “Det tok oss to uker å begynne å date etter det, og han flyttet inn til meg med en gang. Det føltes bra og naturlig umiddelbart.” 

Eriksson, fra Espoo i Finland, innrømmet at oppsettet fikk henne til å “føle seg rar”, og bekymret seg for hva andre kunne tenke.

“Jeg var forvirret og forelsket på samme tid, og ærlig talt visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre,” sa hun.

“Tenker på det faktum at han fortsatt er stebroren min, og jeg tente også på andres meninger.” 

Heldigvis var foreldrene deres alltid “veldig glade” i paret, men noen venner viste seg å være “litt tvilsomme” og var “på en måte dømmende”. 

Erikssons mor ba henne imidlertid gjøre det hun følte var riktig “i det øyeblikket” og følge hjertet hennes. 

Til slutt kom vennene hennes med på forholdet etter at de så “forbindelsen” og innså at paret var “100 prosent” en ‘match made in heaven’. 

Da de først ble sammen, begynte paret å undersøke om stesøsken var lovlig tillatt å gifte seg i Finland. 

“Først fant vi noe falsk, gammel informasjon om at det ville være ulovlig, men heldigvis var en av min søsters nærmeste venn en jusstudent og fortalte oss at det ikke ville være noe problem hvis vi ville gifte oss,” sa Eriksson. 

Etter å ha forlovet seg i oktober 2021, giftet de seg i juli i år, og Eriksson sa at de hadde “fridd til hverandre på samme tid og gråte”.