Kvinne gjør sjokkerende funn: Ser du hva dette er

16/09/2022 07:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En tur i hagen endte med et overraskende funn for en kvinne.

Nylig var Holly Brown på tur i hagen sin i Canada. Her har hun syv kyllinger som går. Men da hun så nærmere på kyllingene sine, oppdaget hun noe uvanlig.

I gresset i nærheten av kyllingskapet oppdaget hun en rund gjenstand som hun ikke hadde sett før. Derfor var hun usikker på hva det egentlig var.

– Først trodde jeg det var en ball hunden hadde funnet, sier Holly i en skriftlig uttalelse til Dodo.

"Da jeg plukket den opp, innså jeg, til min overraskelse, at det var et egg."

Den dagen hadde en av Hollys kyllinger valgt å slutte å legge egg som faktisk er formet som et egg. I stedet hadde høna lagt et egg som var helt rundt.

Det var helt ulikt det Holly hadde sett før – og det var nettopp derfor hun ikke trodde det faktisk var et egg før hun plukket det opp.

Holly bestemte seg for at hun ønsket å dele historien og en serie bilder på sosiale medier. Det var også her hun oppdaget at det faktisk var noe veldig spesielt at høna hennes hadde lagt et rundt egg.

Foto: Privat

En av vennene hennes siterte en historie om en annen kvinne som også var heldig nok til å finne et rundt egg, som hun senere solgte for hundrevis av dollar.

Angivelig er det en sjanse for omtrent "en av en milliard" å finne et rundt egg fra en høne, men dette er ikke en offisiell figur. Det gir imidlertid en klar ide om at det er svært sjeldent.

Til tross for at hun kan tjene penger ved å selge sitt runde egg, planlegger hun ikke å gjøre det. Hun ønsker derimot å beholde det, da det er en god samtalestarter.

I tillegg anser hun det også som en gave fra sine elskede høner. Det er en annen grunn til at hun ikke vil selge egget.

I motsetning til mange av de som har kyllinger i bakgården, ser Holly kyllingene sine som mer enn lett tilgang til friske egg. Hun anser dem også som sine kjæledyr.

"Jeg anser kyllingene mine kjæledyr. Det er underholdende å se på tull hver dag," sier hun til The Dodo.