Kvinne gjorde sjokkerende oppdagelse i bagasjerommet: Måtte ringe politiet

10/03/2024 19:00

Sofie

Utland
Foto: TikTok
En amerikansk kvinne gjorde et sjokkerende funn i bagasjerommet, og derfor måtte hun ringe politiet.

Bethany Coker møtte sitt livs største sjokk da hun gjorde en forbløffende oppdagelse i bagasjerommet på kjøretøyet. Her møtte hun en naken mann som tilsynelatende hadde oppholdt seg i bilen hennes i flere dager. Enda mer overraskende hevdet mannen å være 'pavens sønn'.

Denne utrolige hendelsen ble delt av den amerikanske damen på TikTok, der hun delte hvordan hun hadde lagt merke til noe uvanlig med bilen hennes noen dager før.

Hun forklarte at da hun kjørte en morgen, oppdaget hun til sin overraskelse at bilen hennes var full av gjørme, selv om hun ikke selv hadde vært ute i søla eller i nærheten av bilen.

"Bilen sto parkert hjemme hele natten mens jeg var ute med venner til klokken 02.00. Jeg gikk intetanende inn i den om morgenen, men da jeg kom tilbake la jeg merke til gjørmen," sa hun ifølge Daily Star.

Hun la til: "Velkommen til dagens utgave av 'Hva i helvete skjer her?'. Det ser ut som noen har rullet rundt i gjørme og brukt bilen min som soveplass."

Selv om situasjonen virket merkelig, tenkte hun ikke mer på det. Det var først to dager senere hun oppdaget årsaken til gjørmen i bilen, da hun fant en naken mann som sov i bagasjerommet.

Foto: TikTok

"Det er nå tirsdag. Jeg tror jeg har funnet kilden til all gjørmen," sa hun.

Da hun spurte mannen hva han gjorde, ga han et høyst uvanlig svar. Han hevdet at han hadde 'rett til det' fordi han var 'pavens sønn'.

Selv om denne påstanden skulle vise seg å være sann, noe som er høyst tvilsomt, er det selvfølgelig ikke en gyldig grunn til å okkupere Bethanys bil.

Det førte til at hun valgte å kontakte politiet. Da politiet ankom, ble mannen som hevdet å være 'pavens sønn' bedt om å skifte klær.

Under hendelsen hadde Bethany også en samtale med politimannen, som var like lamslått som hun. Han kunngjorde at han 'aldri hadde opplevd noe lignende' i karrieren.

Foto: TikTok

Bethany avslørte senere i videoen at mannen hadde rømt fra en psykiatrisk avdeling og var etterlyst. Politiet sørget da for at mannen ble brakt tilbake til institusjonen.

Videoen har fått mange kommentarer fra folk som uttrykker sin forundring og stiller spørsmål. Noen av kommentarene omhandler spørsmål som folk føler at de ikke har fått svar på.

«Det er ikke slik du behandler pavens sønn», skrev en bruker med et tykt lag av sarkasme.

"Jeg trenger så mye mer informasjon enn det som er gitt," sa en annen.

"Overlevde han virkelig i en bagasjerom i tre dager?" lurte en annen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.