Kvinne i strid med Ryanair: Betalte altfor mye, men så innså hun feilen

07/01/2022 13:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kvinnen gjorde en tabbe.

En Ryanair-passasjer trodde hun ble opkrevet å betale £ 115 for en £ 7 flaske prosecco på en flytur til Portugal og brukte 18 måneder på å prøve å få refusjon før hun innså at hun hadde gjort en feil.

Dawn Paisley Mills, fra Toxteth, kjøpte en flaske Mionetto Prosecco på en Ryanair-flyvning fra Liverpool til Faro 1. juli 2020. Og ble helt sjokkert da hun trodde hva prisen var.

Hun sa at flasken, en gave til kjæresten, burde ha kostet € 7, men da hun kom tilbake fra flyet, la hun merke til en £ 115-kostnad fra Ryanair på kontoutskriften hennes, skriver The Mirror.

Bilde av Dawen og flasken fra flyet. Foto: Privat

Dawn brukte de neste 18 månedene på å sende en rekke klager og refusjonsforespørsler til Ryanair - men det viste seg at £ 115 var prisen på returflyvningen hennes til Manchester seks dager senere og ikke flasken.

"Jeg kjøper vanligvis ikke noe på  fly, men et par som satt ved sidenav meg hadde kjøpt flasken og den var ganske vakker og den var liten," sa Dawn, og la til:

"Så jeg ringte dem så jeg kunne kjøpe det som en gave til kjæresten min. Jeg tenkte ikke på det. Jeg ville betale med kontanter, men de sa at de bare tok kort, så jeg la kortet mitt inn og betalte."

Dawn sa at hun gjorde mange forsøk på å få refusjon, men slet med å få svar fra Ryanairs automatiserte kundeservicesystem, som til slutt var en stor irritasjon for Dawn.