Kvinne jukset seg til samleie med sæddonor ti ganger: Du gjetter aldri hva hun gjorde med babyen

19/01/2022 11:07

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En japansk kvinne har saksøkt en sæddonor etter å ha oppdaget at han hadde løyet om sin nasjonalitet og sitt utdanningsnivå etter at de hadde hatt sex ti ganger.

Den 30 år gamle japanske kvinnen har også valgt å gi opp sitt nyfødte barn fordi hun ikke ønsket å få et barn som var halvt kinesisk, og hun har siden blitt kritisert av en humanitær organisasjon som jobber med foreldreløse barn.

I tillegg til å lyve om sin nasjonalitet da det viste seg at sæddonoren var kinesisk i stedet for japansk, har han også løyet om å ha en utdanning fra Kyoto University, og det har også vist seg at han er gift, selv om han hevdet å være singel. 

Det skriver The Daily Mail.

Den japanske kvinnen og mannen hennes hadde allerede et barn, men hadde funnet ut at mannen hadde en arvelig sykdom som han kunne risikere å gi videre til sine barn, og de valgte derfor å utforske muligheten for å få et barn ved hjelp av en sæddonor.

Problemet var at det ikke er en veldig enkel prosess å få et barn ved bruk av en sæddonor i Japan. Først av alt er det bare en kommersiell sædbank i hele Japan og bare 12 sykehus som tilbyr fruktbarhetsbehandling.

 

I tillegg er fertilitetsbehandling bare tillatt for gifte kvinner, og utelukker derfor single og også personer fra LHBTQ + -miljøet.

Sæddonasjoner i Japan er derfor i stor grad uregulert, da de fleste foregår uoffisielt i hemmelighet og ofte ulovlig med helserisiko involvert.

Paret valgte også å gå med en uoffisiell donor i 20-årene, som de fant ved hjelp av sosiale medier i 2019. Kvinnen hadde deretter sex med ham hele ti ganger før hun klarte å bli gravid i juni 2019, men bare noen måneder senere oppdaget hun sæddonorens løgner.

På dette tidspunktet var abort ikke lenger mulig, og paret valgte derfor en litt mer ekstrem løsning og ga barnet bort for adopsjon etter fødselen.

De saksøkte også den unge mannen, som hadde donert sæd, og krevde erstatning på så mye som 20 millioner kroner for svindel og følelsesmessig skade.

Kvinnens advokat sa tirsdag at hun led av søvnløshet og også hadde blitt både fysisk og følelsesmessig påvirket av situasjonen - spesielt på grunn av beslutningen om å gi barnet opp for adopsjon.

Mizuho Sasaki, en barnearbeider på barnehjem, syntes imidlertid ikke synd på kvinnen, og sa at kvinnen var 'egoistisk' fordi hun behandlet barnet 'som et objekt'. Det fortalte han i et intervju med Vice.