Kvinne kjøper en meny for en hjemløs person på McDonald's - angrer med en gang

02/08/2021 10:00

Emma Sletta

Utland
Hun ville bare gjøre en god gjerning, og kjøpte derfor mat til mannen, men kort tid etter angret hun på det og skyndte seg ut av restauranten.

Det varmer alltid når du hører om mennesker med sine hjerter på rett sted. En av dem er Claire Varin fra Storbritannia.

Hun var på McDonald's da hun så en mann spise ketchup nesten direkte fra dispenseren, hvor du vanligvis heller dukkert i små kopper.

Hun syntes det var så synd for mannen at han åpenbart var veldig sulten på at hun bestemte seg for å kjøpe ham en McDonald's-meny. Hun angret umiddelbart på det, skriver Daily Mail.

Den 33 år gamle tobarnsmoren var på McDonald's i Halifax da hun så den uholdbare mannen sitte ved et bord. Han hadde en ryggsekk ved siden av seg, men ingen mat på bordet - annet enn ketchupen han skylte i ham.

Akkurat da hun la maten foran ham og trodde hun hadde gjort en god gjerning, kom noen fra restaurantpersonalet ned til bordet med en meny og ba om unnskyldning for ventetiden.

"Jeg trodde jeg skulle dø av skam. Jeg håpet et hull ville åpne seg under meg. Jeg ble ikke igjen for å se om han spiste maten jeg kjøpte til ham. Jeg gikk bare tom for restauranten så fort jeg kunne," sier hun til avisen.

Omsorg er ikke fremmed for Claire Varin, som jobber heltid som hjemmesykepleier.

"For å være ærlig, kom fantasien min litt ut av veien. Hadde denne stakkars mannen vært ute på gata hele natten? Var det den eneste maten han fikk spise i dag? Kanskje han ikke hadde penger og sultet. Jeg trodde det bare var desperasjon som kunne få noen til å spise ketchup," forklarer hun videre.

Etter at hun hadde forlatt restauranten i hast, fortalte hun sin mann og venner om hendelsen. Nå blir hun mobbet på den mest alvorlige måten.

"Vennene mine slutter ikke å snakke om det, og mannen min ler stadig av meg. Han sier han vil følge meg fra nå av for å sørge for at jeg ikke kjøper mat til fremmede," sier hun.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.