Kvinne led av fryktelig hodepine: Så oppdaget legene hva som bodde i øret hennes

27/10/2017 11:45

Anniken Hauge

Utland
Hei lille ven.
Hei lille ven.
En indisk kvinne måtte hastes til sykehuset, da hun fikk voldsom hodepine etter å ha overnattet utendørs. Årsaken til smertene viste seg å være den typen som gir mareritt.

Hvis edderkopper gir deg frysning, så er det nå du skal se vekk.

For én ting er å møte et åttebent beist på toalettet eller på terrassen, men no annet er å ha de boende i øregangen. Bare tanken er nok til å få frysninger og mareritt.

Men det var nettopp det som skjedde med en kvinne fra India forleden dag. Den kvalmende sannheten kom frem i lyset, da kvinnen oppsøkte profesjonell hjelp etter å ha hatt voldsom hodepine i en lengere periode. Det skriver Independent

Da legen på sykehuset lyste inn i kvinnen høyre øre, kom det en liten luring av en edderkopp til syne. I videoen ser man hvordan den fryktløst kravler ut av øret, og setter seg til rette foran inngangen til hulen sin. Den vil gjerne markere hvem som bor der.

Det var denne lille krabaten som var skyld i kvinnens kraftige hodepine.

Det lille hårete vesenet var hvitt og hadde ubehagelig gjennomtrengende øyne, som lyste opp i mørket.

Ifølge mediet The Indian Express ble kvinnen Lekshmi hastet til sykehuset, fordi hun hadde en intens hodepine etter å ha sovet utendørs på verandaen sin.

Legen som behandlet den uheldige pasienten på sykehuset, Santosh Shivaswamy, forteller til The Indian Express at det er ganske vanlig å se pasienter med fremmedlegemer i ørene, men at det veldig sjeldent er levende edderkopper. 

Den er ikke sky.

Historien melder ikke noe om hvorvidt edderkoppen gikk med på å flytte ut av huset sitt frivillig, eller om det måtte sterkere midler i bruk i form av en pinsett for å få den ut.

Se den hårreisende videoen nedenfor.