Kvinne lovet å oppkale sønn etter avdøde far: Nå angrer hun

Foto: Shutterstock.com

En kvinne lovet at hun skulle navngi barnet sitt etter sin avdøde mann, men nå har hun ombestemt seg.

På Reddit har kvinnen valgt å dele sin historie, som er at hun har brutt et løfte.

Det skriver The Mirror.

Les også

Liten gutt sjokkerer med eksakte detaljer om sitt forrige liv: "Jeg var en svart kvinne, men jeg døde"

Hun har nylig blitt mor, men den lykkelige begivenheten står i sterk kontrast til det faktum at barnets far dessverre ikke blir en del av det hele.

Han er nemlig død. 

«Jeg mistet mannen min på grunn av korona da jeg var omtrent tre måneder gravid. Etter hans død trodde svigermor at det ville være en god idé å navngi barnet etter ham hvis det ble en gutt», skriver hun og fortsetter:

"Jeg var enig med henne da fordi jeg var så overveldet av følelser."

Men da sønnen ble født, ombestemte hun seg. Selv om hun vil huske sin avdøde mann, er hun ikke gal etter ideen om å navngi barnet etter ham.

«Jeg føler at det bare holder seg til fortiden, og jeg vil at barnet mitt skal være seg selv. Så jeg ga ham et annet navn på fødselsattesten hans», skriver hun.

På Facebook valgte kvinnen å dele sønnens navn - som ikke var det samme som den avdøde mannens.

Foto: Shutterstock.com

Få timer efter var svigermoren i telefonrøret. Hun var ikke tilfreds.

"Hun spurte hvorfor jeg hadde brutt løftet. Jeg fortalte henne min begrunnelse og at jeg bare ønsket å gå videre på en sunn måte. Hun kjeftet ikke på meg. Men hun sa hvor respektløst det var for mannen min å ikke inkludere ham i vår sønns liv på en eller annen måte.

«Hun var heller ikke glad for at jeg ikke engang hadde fortalt henne eller resten av familien at jeg ombestemte meg. Jeg fortalte henne at jeg ikke følte at jeg trengte å gjøre det, da hun bare var svigermor, ikke mannen min. "

Dette fikk svigermor til å heve stemmen, forklarer kvinnen.

Hun sa hun ikke ville treffe barnebarnet sitt. Jeg sa det var greit og la på. Jeg har dårlig samvittighet for at jeg brøt løftet, men jeg føler ikke at jeg skylder henne eller noen noe, sier kvinnen.

På Reddit har hun valgt å spørre andre brukere om de synes håndteringen av situasjonen var ok.

Her møter hun bare støtte. Hun har ikke gjort noe galt, og det er hennes valg hva hun kaller sønnen sin. Flere hevder imidlertid at hun kan ha håndtert Facebook-situasjonen annerledes.

"Jeg tror ikke svigermor bør prøve å påvirke ditt navnevalg. På den annen side synes jeg du burde ha fortalt henne det - i stedet for å la henne finne det ut på Facebook», skriver en.

Les også

En far holder sine nyfødte firlinger - men det er en tragisk historie bak bildet