Kvinne med gigantiske hull i ørene viser nå hvordan hun så ut før

15/03/2022 09:48

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Bianca, som prøver å få verdens største hull i ørene, viser nå hvordan hun så ut før.

En kvinne som ikke bare har gigantiske øredobber, men også har mistet oversikten over hvor mange tatoveringer hun har er vandød av en rekke gamle bilder hun har delt.

Bianca Ferro har avslørt at hun ble mobbet da hun gikk på skolen, men har siden gjennomgått en spektakulær og nesten dramatisk transformasjon.

I dag er hun «avhengig av kroppsmodifikasjoner», hevder hun, og derfor er hun også lett å få øye på fordi hun streber etter å ha de største hullene i ørene i verden.

Og nå har hun delt bilder som viser hvordan hun pleide å se ut før hun gjorde de store og iøynefallende endringene i kroppen.

"10-års utfordring. For en tid å være i live», skrev den 26 år gamle kvinnen på Instagram.

I ett bilde har hun både ansikt, nakke og bryst dekket av tatoveringer, mens hun har såkalte strekninger i ørene som har en diameter på hele 86 millimeter.

I det andre bildet er det et eldre bilde av henne, hun har ingen tatoveringer, og øredobbene hennes er langt fra så store.

Foto: Privat

I et intervju med Daily Star har Bianca avslørt at forvandlingen hennes er langt fra komplett. Til sammenligning planlegger hun fortsatt å få flere tatoveringer.

– Jeg vil være ekstremt dekket av tatoveringer. Jeg vil at nesten alle deler av kroppen min skal tatovert, sier hun.

"Jeg vil ikke si 100% fordi det er noen områder jeg vet jeg er for stor til å fullføre, for eksempel sålene på føttene, øyelokkene og de indre lårene. Men jeg vil definitivt ha flere tatoveringer enn ren hud.

Selv om hun mottar hatefulle meldinger og kommentarer fra folk på nettet på daglig basis, støttes hun av sine kjære.

«Jeg er så ekstremt heldig som har støtte fra foreldrene mine,» sa hun.

«Siden jeg begynte å tatovere, har jeg møtt en sjokkerende mengde mennesker som har sagt at foreldrene deres nektet å la dem bli tatovert, eller at moren deres ikke vil snakke med dem lenger hvis de fortsetter å få tatoveringer.»

Foto: Privat

"Jeg kan ikke forestille meg å miste et så spesielt forhold på grunn av noe så trivielt som hvordan jeg ser ut eller hva jeg velger å gjøre med kroppen min," fortsatte hun.

" Jeg føler støtte fra foreldrene mine hver dag i alt jeg gjør. De elsker meg for den jeg er. Mange mennesker på internett kommenterer foreldrene mine og sier at jeg er et eksempel på dårlig foreldreskap eller at foreldrene mine må være så skuffet over meg.

– Jeg hater at folk tenker sånn. Jeg er et eksempel på kjærlige, støttende foreldre som står ved min del uansett hva jeg gjør - og jeg tror faktisk de er ganske stolte av meg."

Bianca, som jobber som tatoveringskunstner på daglig basis, har også avslørt at hun er arbeidsledig og stinkende.

Videre har hun sagt at hun har forsøkt å gjøre hullene i ørene større i mange år, men nå vil hun lage historie. Den nåværende verdensrekorden er 105 millimeter, men det vil hun slå.

Foto: Privat

«Jeg har tidligere oppnådd noen mål og var ikke helt sikker på hva jeg skulle gjøre med meg selv, da jeg trodde reisen min var over», sier hun.

«Jeg synes bare de er så vakre, og jeg er veldig stolt av tiden og tålmodigheten som trengs for å fortsette å gjøre dem større.»

"Jeg liker å se unaturlig ut fordi det bare er morsomt. Vi lever i en verden der du kan være hva som helst eller hvem du vil, så hvorfor være akkurat som alle andre?”