Kvinne mottar lapp fra sint nabo: "Slutt å skrike som en gris når du har sex"

En kvinne har fått en lapp fra en sint nabo som er lei av å høre at hun skriker som en gris når hun har sex.

En kvinne har delt på Twitter et bilde av et brev hun mottok gjennom brevsporet sitt som sier at hun "skriker som en gris" når hun har sex.

Kvinnen, som er fra Storbritannia, har ikke kommet frem med sitt eget navn, men delte bildet anonymt på Twitter. Det skriver Daily Mail.

Notatet lyder: "Kan du slutte å skrike som en gris når du har sex! Vi er alle lei av det, "Naboer."

Det ser imidlertid ikke ut til at kvinnen har fått mye hjelp til å motta fra naboene. Inkludert i bildet inkluderte teksten: "Jeg personlig trodde jeg hørtes ut som urte essensen kvinne, men gi det gass, tror jeg."

Og det tok ikke lang tid før innlegget hennes hadde samlet mer enn 29.000 liker og hundrevis av kommentarer.

"Jeg antar at du ikke har noen barn? Det lærer deg hvordan du kan være stille," skrev en bruker, mens en annen skrev: "De feilstavet 'naboer' feil. Du bør returnere den med rettelser."

En kvinne forklarte imidlertid at hun var litt forvirret av mottak av brevet.

"Selv om jeg tuller om det, er jeg ærlig mer oppmerksom nå. Og føler meg veldig ubehagelig», skrev hun.

Etterpå la hun til: "Hvis de hadde formulert det bedre, ville jeg ha følt meg som en ekte idiot, men dette gjør meg mer vokal."

Men det stoppet ikke kommentarene fra å strømme inn. Mange av dem tilbød måter å svare på naboer på innholdet i notatet.

"Jeg ville returnere den gjennom døren med korrigert tegnsetting, uttalelse konstruksjon og staving skrevet med rød penn og en 1 / 10 tegn på den. Jeg vil da skrive: Prøv igjen!"

En annen person la til: "Dette er i utgangspunktet en invitasjon til å prøve noen nye lyder, hahaha. Det er ingen fans av gris lyder, så hva er neste," mens en tredje person kommenterte: "Du bør sende dem en Kamasutra bok. Elendigheten må krydre livene deres."

I mellomtiden benyttet andre anledningen til å dele sine egne morsomme sexrelaterte historier for å få kvinnen til å føle seg litt bedre.

"Min tidligere nabo likte pisking / spanking. Den røde ganske intens. Måtte hoste høyt gjentatte ganger en gang da min svigerfar kom over på dagtid for å dekke over støyen», skrev en, mens en annen skrev:

"Jeg bodde en gang i en leilighet, og min underling pleide å banke på loftet mitt med en kosteskaft under sex. Jeg prøvde å le av det, men sannheten var at det gjorde livet mitt forferdelig."