Kvinne ranet tannlege og trakk 13 tenner ut på pasient

20/07/2021 08:46

Emma Sletta

Utland
En 42 år gammel kvinne er pågrepet etter å ha ranet en tannlege og trukket ut 13 tenner på en pasient.

Offiserer fra Washoe County Sheriff's Office har arrestert 42 år gamle Laurel Eich, som er siktet for flere tellinger. Hun er blant annet tiltalt for innbrudd hos en tannlege i Sun Valley.

3. mai svarte patruljeoffiserer på en nødsamtale fra en tannklinikk på Sun Valley Boulevard. Laurel Eich var ansatt på samme klinikk.

Det avslørte Sheriffkontoret i Washoe County i en pressemelding som ble sendt ut 15.

Da offiserer ankom åstedet, oppdaget de at en dør var ajar og at et vindu hadde blitt knust åpent. Etter at klinikken ble gjennomsøkt av en hundepatrulje, ble det oppdaget at bare ett kassaapparat var brutt opp.

Totalt var 22 861 dollar i kontanter og sjekker stjålet. Det tilsvarer rundt 144 000 dollar.

Under etterforskningen identifiserte politiet 42 år gamle Laurel Eich som mistenkt. De mente at hun sto bak både planleggingen og gjennomføringen av innbruddet på tannklinikken.

Som en del av etterforskningen fant politiet også ut at hun hadde trukket ut 13 tenner på en pasient tidligere.

Deretter har kvinnen innrømmet til flere personer, inkludert flere offiserer, at hun har utført denne prosedyren. Hun innrømmet også å ha brukt bedøvelse av tannlegeklinikken.

Med hjelp fra Nevada Department of Public Safety, Parole and Probation Division ble Laurel Eich til slutt arrestert og avhørt 14.

Tiltalen består av flere opptellinger, som alle gjelder de to forbrytelsene nevnt ovenfor. Hun er med andre ord tiltalt for å stå bak innbruddet, akkurat som hun er tiltalt for å ha utført tannarbeid uten førerkort.