Kvinne raser over brudekjolen: Begynner å le når hun får svar fra butikken

19/11/2020

Emma Sletta

Utland
Heldigvis endte kvinnen opp med å se komisk på situasjonen, selv om kjolen var langt fra lik det hun hadde bestilt.

Når du skal gifte deg, er det viktig at kjolen er perfekt. En brud-å-være hadde endelig sett riktig kjole for hennes drøm bryllup, men da hun fikk det på, det var langt fra hva hun hadde forestilt seg. Det skriverMirror.

Etter at bruden delte sin erfaring på Facebook, har innlegget blitt delt tusenvis av ganger. Bruden innrømmer at hun var rasende, men også at butikkens svar fikk henne til å le høyt.

Kvinnen hadde sett og hadde forelsket seg i den, så hun kjøpte den og fikk den sendt hjem til adressen sin. Da kjolen kom, ønsket hun umiddelbart å prøve det - og det gikk ikke som hun forventet.

Kjolen så på ingen måte ut som i butikken, og kvinnen var både rasende og opprørt. Det er derfor hun skrev en e-post til butikken, hvor hun la ved bilder av seg selv i kjolen og bilder av kjolen fra butikken. Da responsen kom tilbake, fikk hun røde kinn.

Hvem kunne vite

Hun forteller selv om den pinlige opplevelsen i innlegget sitt på Facebook.

"Jeg tok bilder av meg selv i kjolen og fortalte dem at det på ingen måte så ut som den jeg hadde bestilt," sier hun i innlegget. Hun forklarer også butikkens svar på e-posten med bildene.

Du har sagt det feil, den har slått på den. Prøv å slå den til høyre." Det er budskapet som fikk kvinnen til å le av sin egen feil.

"Hvem kunne vite at du åpenbart sender ut en brudekjole med svaie?" Hun skriver i innlegget sitt.

Hun skriver også at det ikke ser ut til å spille noen rolle hvor mye skole du har bak deg - det påvirker ikke om du kan sette klærne rett på. Innlegget har fått mange kommentarer - spesielt fra mange som ønsker å se bildene, og heldigvis har hun også delt dem.

 

 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.