Kvinne raser: 'Søsteren min stjal hunden min og farget pelsen for å dekke over løgnene hennes'

21/02/2022 09:33

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne raser mot søsteren etter at hun stjal hunden hennes og farget pelsen for å dekke over løgnene hennes.

En dedikert hundeeier ble "knust" da hennes elskede hund, Zeus, forsvant mens søsteren passet på ham.

Da hunden forsvant, hevdet søsteren at den søte hunden hadde løpt ut døren mens mannen hennes var ute og tømte postkassen og at de ikke hadde klart å finne ham.

Imidlertid ble det snart tydelig at det var mer i historien enn det som kunne sees med det blotte øye. Og det er absolutt ikke positivt.

Hennes 28 år gamle søster, en tobarnsmor, hadde lenge beundret Zevs, som sies å være «veloppdragen, kosete og den søteste noensinne». Hun spøkte til og med flere ganger om at hun skulle kidnappe ham.

Det Zevs' eier ikke innså, var at det så ut til å være sannhet i vitsene søsteren hennes lagde.

Ifølge Mirror gikk det flere smertefulle uker da hun ikke visste hvor hunden hennes var og hvor hun ikke visste om han var i live eller ikke. 

"Jeg var knust. Det såret meg. Jeg bor alene og mitt eneste selskap var hunden min, og derfor forlot jeg ham hos søstrene mine hvis arbeidet trengte meg til å bli i flere timer," skrev hun.

"Jeg hang plakater og de tre ukene var de tøffeste i livet mitt. Jeg kunne ikke spise eller sove ordentlig fordi jeg bare savnet gutten min."

Tre uker etter Zevs' forsvinning fikk kvinnen en telefon fra en eldre kvinne som hevdet at hun hadde sett et par og deres barn ta med en hund som matchet beskrivelsen inn i hjemmet deres.

Kvinnen avslørte også at hun hadde sett den aktuelle familien gå tur med hunden 'i noen uker' på dette tidspunktet, og slo henne som "rar".

– Jeg ba henne beskrive huset, og det var hun glad for da hun var naboer av dem. Det var min søsters hus. Og jeg skremte henne. Jeg var sint for at hun hadde gjort dette mot meg. Sin egen søster? skriver hun.

«Det som gjorde verre er at da jeg fikk hunden min tilbake, var pelsen hans farget. Dette gjorde meg enda mer rasende og ting eskalerte raskt.»

Etter å ha skjelt ut søsteren, tok hun Zevs med hjem. Det som imidlertid gjør historien enda mer absurd, er at familien hennes mener at hun er den skyldige i dette.

Ikke bare det, søsteren hennes har også klart å overbevise barna sine om at det er deres tante som er 'den dårlige' fordi hun har tatt 'hunden sin' bort.

«Alt dette begynner å nå meg. Jeg tror jeg reagerte dårlig og kunne taklet det på en mer sivilisert måte. Jeg har prøvd å be om unnskyldning, men hun godtar det ikke med mindre jeg gir henne Zevs tilbake. Hunden min,» sier hun.

Flere har svart på kvinnens innlegg, som opprinnelig ble delt på forumet Reddit. Her er de aller fleste brukere tydelig på siden hennes.

En bruker skriver at hun må sørge for at «ethvert familiemedlem som er enig med tyvsøsteren holdes langt borte fra hunden». En annen bruker går til og med så langt som å oppmuntre henne til å rapportere søsteren til politiet.

En tredje skriver at hun er sjokkert over hvor "dum" søsteren hennes er hvis hun trodde planen ville fungere: "Var planen hennes aldri å ha deg hjemme?"