Kvinne ser på bilder av sin gamle leilighet: Blir redd når hun ser det i vinduet

06/11/2020 12:04

Emma Sletta

Utland
En 31 år gammel kvinne har delt et oppsiktsvekkende bilde av sin gamle leilighet, som hun fant på nettet.

Mange av oss har sannsynligvis prøvd å finne vårt nåværende eller tidligere hjem via Google Maps street view-funksjonen.

Imidlertid har få mennesker gjort en like skremmende oppdagelse i denne forbindelse som Elaine McMonagle fra Hamilton i Skottland. Det skriver Mirror.

Den 31 år gamle trebarnsmoren satt nylig på nettet på jakt etter bilder i sitt gamle hjem i byen Alexandria. Hun klarte da å finne et gatebilde av sin gamle leilighet, men da hun studerte bildet nøye, gjorde hun en skremmende oppdagelse.

- Jeg bestemte meg for å søke etter den (den forrige leiligheten, ed.) på Google Maps for nostalgiens skyld, men for Guds skyld - bildet på gatevisning hadde blitt tatt omtrent et år før vi flyttet inn, forklarer hun.

I et vindu i første etasje i hjemmet hvor hun hadde bodd fem år tidligere, oppdaget hun noe som ligner ansiktet til en liten gutt som så direkte på henne.

 

Umiddelbart følte Elaine McMonagle håret stige da hun gispet - både ved det skumle synet, men spesielt da hun umiddelbart husket hva datteren Hailey hadde fortalt da de hadde bodd sammen i huset.

 

Hailey pleide å fortelle sin mor om en liten gutt som lekte og hoppet i seng med den da tre år gamle jenta på rommet sitt.

Noe som moren først hadde slått som en fantasivenn, men ved synet av det skumle ansiktet som Elaine McMonagle senere har beskrevet som "spøkelset til en liten gutt", ga det plutselig skremmende mening.

- Den lille gutten het Johnny, og han pleide å gå til sengs med henne (Hailey, ed.) Med god grunn valgte jeg å slå den som en fantasivenn for ikke å skremme meg selv for mye, forklarer hun.

I tillegg til gutten som lekte med Hailey, fortalte jenta også om en mann som, i likhet med gutten, bodde i familiens leilighet.

- Hailey pleide å snakke om en liten gutt og en mann som bodde i huset, og det skremte meg ut av tankene mine, har Elaine McMonagle siden forklart.

Selv da begynte Elaine McMonagle å frykte at paranormale ting foregikk i hjemmet, da lyset ofte gikk, akkurat som hennes ting ofte hadde beveget seg rundt. Til slutt bestemte hun seg imidlertid for å snu det før familien til slutt valgte å flytte.

Det var først da den rystet moren igjen satt og så på leiligheten og det skumle ansiktet til den lille gutten at de skumle tankene kom til et hode med fornyet kraft.

Enten det er et bedrag av syn, en dukke, et ekte barn eller et faktisk spøkelse må være opp til den enkelte å bestemme.