Kvinne sjokkerer dommere i Tyskland har Talent: Spiser pølser med rumpa

29/08/2020 19:02

Emma

Utland
Du vil sannsynligvis ikke se noe merkeligere enn forestillingen en tysk kvinne leverte i det tyske talentshowet, Das Superstar.

Se det bisarre klippet nederst i artikkelen

Over hele verden går mange mennesker rundt med store drømmer. De ønsker å leve av sitt talent, men dessverre er det lettere sagt enn gjort.

Heldigvis har det blitt mulig for mange å bli oppdaget ved å delta i ulike talentshow, hvor vi i Norge blant annet har programmet Norske Talenter, et konsept som også finnes i andre land.

I Tyskland heter programmet Das Supertalent, og her må ambisiøse tyskere prøve å vinne programmet ved å vise frem sitt unike talent.

Unikt er det perfekte ordet for å beskrive deltakeren som sjokkerte dommerne, mens talent kan være for mye.

Kvinnen som kaller seg Duckie L'Orange sa ikke et eneste ord under hennes opptreden på programmet. Men det var ikke nødvendig for å sjokkere både dommerne og publikum.

Plutselig kastet hun buksene.

Kvinnen kom inn på scenen iført et rengjørings kostyme og en hundeboks. Det skal ha sett ut som om hun lette etter hunden sin.

Kort tid etter gikk kvinnen av scenen, men da hun kom tilbake noen sekunder senere, var det med buksene nede slik at alle kunne se henne i baken, hvor hun hadde tegnet øyne, øre, nese, mens munnen skulle være rumpe hullet hennes.

Hun hoppet rundt på scenen og bjeffet, mye til raseri blant dommere og tilskuere, som også hadde det vanskelig med å holde lattern inne, over det bisarre synet.

Kort tid etter gikk kvinnen bort fra scenen igjen, så kom hun tilbake "som seg selv" og viste et stort notat som sa at hun var på utkikk etter hunden og at det var en stor finnerlønn.

Plutselig hadde kvinnen en idé. Hun trakk opp et par pølser fra lommen, som hun plasserte på gulvet, og ja, det skulle åpenbart lokket "hunden" ut.

Da "hunden" nærmet seg pølsene, begynte den å spise dem, og det skjedde med kvinnen som stoppet pølsene mellom beina. Det avslørte også i stor detalj at kvinnen ikke hadde på seg noen truser, men produsentene bak Das Superstar valgte å sensurere det så mindre upassende bilde.