Kvinne skulle ha andre vaksinestikk: Da kommer kjæresten med vill trussel

15/09/2021 08:45

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Først trodde hun at trusselen var for morro skyld. Men det var det ikke.

I et online diskusjonsforum på mediet Reddit skriver en kvinne at kjæresten hennes har truet med å slå opp med henne hvis hun får sitt andre vaksinestikk mot Covid-19.

Først trodde hun at han spøkte. Men det gjorde han ikke, skriver The Mirror.

Hun sier de har vært sammen i et år eller så, og han kom med trusselen etter at hun fikk sitt første vaksinestikk.

Etter hvert som tiden har gått, har han blitt mer og mer vaksine-skeptisk, og nå vet hun ikke hva hun skal gjøre. Hun føler seg presset inn i et hjørne.

Hun ønsker å bo hos kjæresten, men hun trenger det andre stikket for å fortsette med utdanningen - og derfor har hun valgt å dele problemet sitt for å få råd fra andre.

«Jeg prøver å ikke snakke så mye om det med ham - bare for å unngå konflikt, da mange ting blir til strid med ham, men han sier at slike ting vil føre til fruktbarhetsproblemer hos meg, samtidig som han sier at han ikke vil ha barn», skriver kvinnen.

"Jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre. Jeg vil være sammen med han, og jeg er nervøs for at han faktisk vil slå opp med meg hvis jeg får det andre stikket."

«Jeg har ikke sagt noe til han eller spurt om han mente alvor fordi jeg er redd for hva han skal gjøre videre. Jeg har ikke sagt noe til menneskene som står meg nær, da jeg frykter hva de vil si.»

På Reddit er det ingen tvil. Kvinnen må gjøre to ting: først må hun få andre vaksinestikk, og da må hun slå opp med kjæresten.

Hva syntes du? Er det riktig løsning?

 

 

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.