Kvinne skulle ta en selfie: Plutselig kom det en bjørn

27/07/2020

Emma Sletta

Utland
Det er tydeligvis ingen grenser eller regler for når det er lurt å ta en selfie.

Da en nysgjerrig svartbjørn nærmet seg en gruppe turister som var på tur i Mexico, gjorde turistene nøyaktig som de hadde blitt fortalt om en slik situasjon oppsto. De frøs og sto helt stille.

Men alikevell, for på samme tid var det et par av de kvinnelige turistene som også så den farlige situasjonen som en mulighet til å skaffe seg en selfie med bjørnen. Det skriver The Sun. Du kan se videoen nederst i artikkelen. 

Møtet med bjørnen fant sted på en populær tursti i Chipinque Ecological Park i San Pedro Garza Garcia.

Da er det tid for selfie!

Opptaket viser bl.a. en kvinne som klarer å stå helt stille når bjørnen nærmer seg. Det samme gjør to andre turgåere, når de kan se bjørnen ‘visiterer’ venninnen deres. 

På et tidspunkt er bjørnen til og med oppe på bakbeina og snuser på kvinnes hode og hår, og i en slik situasjon vil nok de fleste ha vanskelig med å huske å puste. 

Men kvinnen klarer å ta frem mobilen sin og tar et selfie. Like etter snur den svarte bjørnen og går stille tilbake der den kom fra.

Etter dette tok turisten fart og skyndte seg ut av området, skriver The Sun.

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.