Kvinne soler seg i felles hage: Så ble mannlig nabo gal

En kvinne som bor i et leilighetskompleks brukte en felles hage for å sole seg. Men ikke alle trodde hun skulle gjøre det.

Akkurat som vi opplever høye temperaturer i Danmark, påvirkes de også av varmen i England. Mange benytter derfor anledningen til å holde seg utendørs.

En kvinne gjorde dette blant annet da hun bestemte seg for å sole seg i leilighetskompleksets felles hage. Det gjorde hun for å nyte det gode været, men kort tid etter ble hun lurt av en misfornøyd nabo.

Siden den gang har imidlertid mange tatt kvinnen til forsvar etter at den 29 år gamle mannlige naboen delte sine synspunkter på saken på Reddit. Det skriver britiske medier daily mirror.

«Vi har opplevd en hetebølge, og de siste fire dagene har jeg lagt merke til en kvinne som soler seg på gresset», forklarte mannen på Reddit.

"Hun har med seg et teppe og en bok og er der ute i timevis med å lese iført bikinitopp og shorts."

Den første dagen spurte jeg henne om hun bodde i bygningen, og det sa hun da hun nylig hadde flyttet inn. Senere så jeg henne gå inn i bygningen med nøkkel, så jeg tror ikke hun løy. Hun var bokstavelig talt der ute fra 10.00 til 16.00.

"I dag så jeg henne igjen og fortalte henne at hagen ikke skulle brukes på den måten. Hun fortalte meg at hun var bosatt (jeg tror hun leier som jeg kjenner de fleste eiere i bygningen) og mente at uteområdene er vanlige.

Men det var ikke alt. Etter å ha sett henne igjen, tok han et bilde av henne, som han delte i en samtale på WhatsApp med de andre beboerne i leilighetskomplekset. Han klaget over hennes «antisosiale oppførsel».

– Noen beboere var enige, men andre sa at jeg var rar. Noen la til den nye leietakeren i gruppen, og hun sendte en lang melding der hun spurte om antrekket hennes gjorde folk ukomfortable, men hun ville ikke holde seg inne i 30 grader varme når det er et grønt område utenfor.»

– Det at hun er halvnaken ute ved bygningen vår, får det til å virke «klebrig». Hun får det til å se ut som et universitet. Dette kan føre til at leiligheter mister verdi», la den misfornøyde naboen til.

Det var imidlertid langt fra alle som var enige med mannen om at han hadde oppført seg riktig. Tvert imot var de aller fleste som reagerte på talen hans på kvinnens side.

Å ta et bilde av en kvinne i bikini og dele det er definitivt mer antisosialt enn å sole seg der du bor. Med mindre det er en viss regel som hun bryter, bare pass på din egen virksomhet», skrev en bruker.

"Du høres ut som den travle naboen som folk ikke liker. For å anmelde henne for å være antisosial? hva? Latterlig," sa en annen.

«Naboen din har nå all rett til å klage til husverten sin fordi en av hennes skumle naboer trakasserer henne og tar bilder av henne selv om hun ikke plager noen», skrev en tredje.