Kvinne tjener penger på å leie ut sengen til eksen sin: Men det er ikke som du tror

26/08/2023 10:30

Sofie Hansen

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Monique er litt mer åpen enn de fleste.

Monique Jeremiah innrømmet at det å dele den tomme siden av sengen med en fremmed har hjulpet henne å samle inn penger. Det fører ikke til et forhold, da hun rett og slett anser prosessen som en «business».

Hvis du er singel, vil du ofte oppleve at du har en blank side ved sengen din. Men – det er ikke noe å føle seg dårlig over – som en kvinne beviser at det faktisk kan være ganske nyttig. Det er fordi hun tjener litt ekstra penger på å leie det ut.

Monique Jeremiah ser rett og slett på prosessen som en "forretningstransaksjon", siden hun ikke er romantisk involvert med noen av sengedelerne hennes.

Den uvanlige måten å tjene på gir henne nesten 400 pund (5400 norske kroner) i måneden. I senga sammen forteller 36-åringen at alt er helt platonisk.

Hun avslører at det er satt inn strenge regler for å sikre at dette forblir det samme, spesielt siden hennes siste "partner" var hennes eks.

Monique fortalte 7 Life: «Jeg er en gründer, jeg er vant til å tenke utenfor boksen. "Sørg for at personen har gode verdier, de er åpne, respektfulle og ønsker kun et platonisk forhold."

Dette koster rundt 1160 NOK i uken, noe som betyr at hun tjener i underkant av 62.000 NOK i året på å leie ut plassen.

Hun sa at de ekstra kontantene er nyttige fordi de hjelper henne med å betale boliglånet og regningene.