Kvinne vant 2 milliarder kroner i Lotto: Derfor kastet hun mannen sin ut av huset

30/06/2024 12:05

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
2 milliarder kroner høres ut som en drøm for de fleste, men for Gillian har de ikke skapt annet enn problemer.

Da Gillian og Adrian Bayford vant 148 millioner pund (nesten 2 milliarder kroner, red.) i Lotto sammen, var det nærliggende å tro at de ville klare å leve som en konge og dronning resten av livet.

Situasjonen tok imidlertid raskt en trist vending da de slo opp 15 måneder senere.

Gillian gikk imidlertid videre og for fem år siden giftet hun seg med en mann som het Brian Deans. Men nå har hun kastet ham ut døren fordi han skal ha brukt henne som et slags pengetre.

Det skriver The Mirror.

Brian brukte penger på luksusbiler, eksotiske reiser og store gaver til venner, men Gillian orket ikke mere.

Venner av Gillian sier at Brian mottok en månedlig godtgjørelse fra henne som var ganske sjenerøs, men det stoppet ham ikke fra å be om mer.

"Det var aldri nok for ham. Han behandlet henne som en minibank," sier en pålitelig kilde.

Men det stopper ikke der.

Gillian har tidligere snakket om hvordan hennes store gevinst også har skapt splid i familien. Til tross for at hun ga dem 20 millioner pund og ryddet dem for gjeld, føler hun nå at det bare har gjort dem "krevende og grådige".

Ifølge Gillian har faren og broren, som hun hjalp ved å betale ned 700.000 pund (litt over 9 millioner kroner, red.) gjeld, mistet jordforbindelsen. De lever nå et liv i luksus, noe Gillian synes er "helt stygt".

Denne sagaen om rikdom og ødelagte forhold maler et bilde av en kvinne som, til tross for utrolig økonomisk suksess, møter utfordringene som penger kan bringe i personlige forhold.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.