Kvinne veide 317 kilo og ble matet gjennom en trakt: Drømte om å bli verdens tykkeste

01/07/2023 08:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hun hadde et ønske om å bli den tykkeste kvinnen i verden.

Da Monica Riley, fra Texas, USA, veide 317 kg var hun ikke fornøyd med vekten sin, fordi hun ønsket å bli enda større.

Hun hadde et brennende ønske om å veie et halvt tonn og til slutt bli sengeliggende.

Monica begynte å spise opp mot 10.000 kalorier om dagen, som hun fikk gjennom en 3500-kalori milkshake som hennes forlovede, Sid, matet henne med gjennom en trakt.

«Jeg føler meg som en dronning. Sit mater meg døgnet rundt, og jeg trenger aldri å stå opp for å gjøre noe,» sa hun til British Metro i 2016.

Ikke overraskende var mange mennesker – inkludert 29-åringens mor – svært kritiske til målene hennes.

«Moren min forstår det ikke i det hele tatt, og hun sier at jeg tar livet av meg. Jeg forstår hennes bekymringer, men det er mitt liv, og det gjør meg glad for å gå opp i vekt,» sa hun etterpå.

Foto: Youtube

La ned livet sitt

Men drømmen om å bli verdens tykkeste kvinne forsvant raskt da hun fant ut at hun var gravid og forventet en liten jente.

Hun ønsket en trygg graviditet og et langt liv med datteren, og i forkant av fødselen klarte hun å kaste hele 89 kilo.

Monica hadde alltid ønsket å starte en familie, men hun trodde hennes sjanser var ikke-eksisterende etter at hun led to spontanaborter og ble diagnostisert med polycystisk eggstokk syndrom, en hormonell lidelse som kan forårsake vektøkning og infertilitet.

Men da det endelig skjedde, visste hun at hun måtte forandre livet sitt fullstendig hvis hun ønsket å være der for familien i fremtiden.

– Jeg visste at jeg ville danne en familie med Sid, og jeg visste at jeg måtte ta drastiske skritt for å få det til, sier hun.

"På mitt tyngste veide jeg ca 317 kg., før jeg fikk datteren min, var jeg nede i 235 kg., og nå er jeg nede i omtrent 210 kg."

Monica etter at hadde mistet 200 kg. Foto: YouTube

Hun er nå fast bestemt på å sikre at datteren har en mye sunnere livsstil og ikke gjør de samme feilene som hun selv gjorde - selv om hun ikke angrer på å ha konsumert all den maten.

«Når jeg ser tilbake på å spise søppelmat daglig, angrer jeg ikke i det hele tatt, fordi det smaker fantastisk! Men jeg vet hva det gjorde med kroppen, og jeg er ikke lenger i den livsstilen,» sier hun, før hun legger til:

«Tanken på å være ubevegelig appellerer bare ikke lenger, nå som jeg har hatt en fin liten baby, vil jeg kunne holde tritt med henne. Jeg vil at Sid og jeg skal kunne gå rundt i parken med henne, gå på kjøpesenteret sammen, shoppe og ta henne med til lekeplassen.»

Hun er også fast bestemt på å kaste enda flere pund, og derfor har hun fått en henvisning til en gastrisk bypass-operasjon.

 

 

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.