Kvinne voldtatt i flere dager: Skar av mannens penis og leverte den til politiet

14/02/2017 15:30

Anniken Hauge

Utland
Den 32-årige kvinnen dukket opp på politistasjonen med sine tre barn og en avskåret penis. Men da politiet nådde frem til voldtektsmannens hus, gjorde de en enda verre oppdagelse.

Politiet i Bhopal i Indiea måtte sperre opp øynene, da en 32-årig kvinne i selskap med sine tre barn kom og leverte en avskåret penis på stasjonen forrige tirsdag. 

Hun leverte lemmet som et bevis på at hun hadde blitt voldtatt. Det skriver Times of India.

Ifølge kvinnen var dette eneste måte hun hadde funnet for å stoppe voldtektsmannen, som var svogeren hennes. Men før politiet rakk å få tak i mannen, hadde han begått selvmord. 

 

Kvinnen forklarte betjentene at mannen hennes jobber i Nashik, at det var derfor hun bodde med svogeren sin. Han hadde i følge kvinnens forklaring voldtatt henne over flere dager. 

- Da han tvang seg oppå meg, spilte jeg medgjørlig og kuttet av penisen hans med en sigd, forklarte 32-åringen til politiet.

Da politiet dro ut til adressen, ble svogerens lik funnet hengende i et tre. 

Kvinnen er nå anholdt for mordforsøk. 

- Det er en sjelden sak og den skal etterforskes grundig før det blir reist tiltale, sier politiet i en uttalelse.

Det tilføyes at kvinnen virker mental stabil og ikke angrer handlingen sin. 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.