Kvinne ydmyker mor til datterens mobber offentlig: Nå er hun i tvil

Foto: Shutterstock.com

En mor bestemte seg for å ta saken i egne hender da moren til datterens mobber nektet å bidra til å løse problemene mellom barna deres.

Som forelder er det ikke mye verre enn å vite at barnet ditt blir mobbet av andre barn. Spesielt ikke hvis det er vanskelig å gjøre noe med det.

Imidlertid bestemte en kvinne seg for å ta saken i egne hender da hennes 8 år gamle datter, B, kom hjem gråtende fra skolen fordi hun ble mobbet. Ifølge B var det spesielt en jente, H, som virkelig led av henne.

Les også

Ville hjelpe med å bære boblebadet inn i hagen: Det skulle han aldri ha gjort

Moren bestemte seg for å gjøre noe med dette, skriver Daily Mirror.

– Heldigvis var læreren veldig hyggelig og sa at hun ønsket å lese en historie om mobbingen til klassen, og om nødvendig snakke om situasjonen i soning med H. Hun gjorde begge deler, men dessverre gjorde det absolutt ingen forskjell», forklarte moren i et innlegg på Reddit.

– Så læreren spurte meg om jeg ville at hun skulle megle et møte mellom meg og Hs foreldre om de ville gå med på det. Det gjorde de ikke. Så i utgangspunktet hadde jeg ikke noe annet valg enn å prøve å snakke direkte med dem, fortsatte hun.

Kvinnen var i stand til å finne Hs mors nummer gjennom en gruppechat med foreldrene til klassen, som brukes til samtaler om barnas skolegang.

"H's mor er i gruppechatten, så jeg fant nummeret hennes der inne og sendte henne en tekstmelding som forklarte situasjonen og spurte henne om det var mulig for henne å snakke med H om det, eller om vi alle kunne komme sammen, for å prøve å finne ut av det," fortsatte hun.

"Bokstavelig talt var det eneste svaret jeg fikk fra henne noe som 'dette er normal oppførsel for barn, og du vil se det når du får mer erfaring som forelder.'"

Da kvinnen prøvde å snakke videre med H's mor, fikk hun beskjed om at 'du trakasserer meg', og derfor stoppet hun kontakten, men mobbingen fortsatte.

– Så jeg skrev det i gruppechatten. Jeg gikk inn der og skrev at datteren min ble mobbet, og at jeg bare skrev det i gruppechatten fordi jeg hadde prøvd å håndtere det privat, og foreldrene var ikke villige til å gjøre noe med det.

"På dette tidspunktet hadde jeg ikke skrevet noen navn. Jeg fikk umiddelbart mye sympati og støtte fra andre foreldre, og mye 'hvis det noen gang er mitt barn, gi meg beskjed,' og det var virkelig rørende."

Ting tok imidlertid en vending da H's mor sendte en melding i gruppen der hun sa: 'Vi har snakket om dette', hvoretter hun fortsatte: 'mobbing er aldri greit'.

"Jeg var ærlig talt så sint at jeg siterte henne og skrev noe sånt som, 'det må være din vits,' som åpenbart avslørte det. Gruppechatten ble gal etter det, og hun sendte meg en rekke virkelig sinte meldinger der hun skrev at jeg offentlig ydmyket henne og fikk henne til å virke dårlig mot de andre foreldrene, noe som ga henne og barnet et dårlig rykte på en skole der hun måtte gå i årevis."

Mens kvinnen sa at hun følte en slags rettferdighet, har hun også dårlig samvittighet for å navngi H til de andre barnas foreldre. Derfor er hun usikker på om hun har gjort det rette.

– Det er imponerende hvordan datteren lærer av moren. Dette er et perfekt eksempel på atferdsproblemer, skrev en bruker i kommentarer til innlegget.

– Hun løy i gruppechatten og ble så sint privat. Det høres ut som en mor som vet hva hun gjør, men ikke liker å bli holdt ansvarlig, skrev en annen.

Les også

Kvinne med sjelden sykdom lukter alltid fisk