Kvinnen hadde ikke vasket hår på et halvt år: Se det utrolige resultatet åtte timer senere

15/03/2017 17:15

Anniken Hauge

Utland
Håret hennes hadde forvandlet seg til en steinhard ball, og alle frisører hadde sagt at det måtte klippes av. Så møtte hun en kvinne som ikke bare reddet håret hennes, men som også endret livet hennes.

Med mindre man selv har vært rammet av det, kan det være vanskelig å forstå hvor omfattende en depresjon er. Men veldig mange mennesker verden rundt kjemper daglig med å få hverdagen til å fungere.

For denne frisøren ble en helt vanlig dag plutselig forvandlet til noe ganske spesielt. Kate har delt historien sin på Facebook-siden Love What Matters.

Den dagen kom det en kvinne inn i salongen. Kvinnen hadde ikke vasket håret på et halvt år, fordi hun ikke hadde vært i stand til å komme seg ut av sengen på grunn av en depresjon. 

- For en måneds tid siden så jeg en kvinne rase alle produktene ned fra hyllen. Da jeg spurte henne om hun hadde behov for hjelp, begynte hun å fortelle meg historien sin. Lang historie kort, så slet kvinnen med en tøff depresjon. Hun klarte ikke å komme seg ut av sengen på seks måneder. Det gjorde at hun ikke hadde vasket eller gredd håret sitt heller, forteller frisøren. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Derfor hadde kvinnen håret sitt i en topp på hodet. Over tid hadde det utviklet seg til en hårball. Den var så hard at den kjentes ut som en stein. 

Kate sa til kvinnen at hun skulle stille alle produktene tilbake på hylla.

- Vi laget en avtale den følgende dagen, men hun kom ikke. Etter cirka to uker ringte hun og booket en ny tid. Igjen dukket hun ikke opp. På det tidspunktet tenkte jeg at hun aldri kom til å komme. Det knuste faktisk hjertet mitt litt. Jeg ville så gjerne hjelpe henne, sier Kate.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Men en dag kom kvinnen inn i salongen og spurte om frisøren hadde tid.

- Jeg sa selvfølgelig ja. Jeg var brydde meg ikke om det ble overtidsarbeid. Jeg ville bare at hun skulle føle seg ivaretatt. Hun ønsket å beholde det lange håret hvis det var mulig. Som regel råder man til å klippe det av, men jeg ville gjerne at det skulle funke for henne, sier frisøren.

 

Kate endte med å bruke over åtte timer. Omtrent halvdelen av tiden gikk med på å rette ut håret, det tok tre timer å farge det og en halvtime å klippe det.

Da hun var i ferd med å bli ferdig, så hun at kvinnen fikk liv i øynene igjen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg endret noens liv i dag, og jeg kommer aldri til å glemme det. Og hvis dette når frem til henne, skal hun vite at hun er en vidunderlig, vennlig, kjærlig og sterk person, sier frisøren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

​Innlegget har fått 154.000 likes og er delt over 21.000 ganger.