Lærer 'sier opp i skam' etter å ha blitt fanget på kamera når han slår 'støyende' elev

11/11/2022 12:32

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Raseri har rammet en russisk skole etter at en lærer kjent som Ivan S. ble sett slå en elev brutalt etter en ukjent hendelse, med politiet som etterforsket og læreren skal ha fått sparken.

CCTV-opptak som viste en lærer som brutalt slo en elev for å være for støyende, har ført til at læreren trakk seg i skam. 

En video av mattelæreren gikk rundt på sosiale medier og opprørte brukere i Russland, som mener mattelæreren gikk for langt.

Annonser av denne læreren, bare kjent som Ivan S. av russiske medier, har siden blitt sparket fra den 12. skolen i Dzerzhinsk, Nizhny Novgorod, etter utgivelsen av videoen. 

Elever registrerte at deres forsvarsløse venn ble brutalt truffet og gjentatte ganger slått og dyttet av læreren, som slår gutten i bakken to ganger og roper kontinuerlig, skriver Dailystar.

I videoen kan man se mattelæreren slå, dytte og gjentatte ganger hyle: “Til direktøren, b***ch”. 

På et tidspunkt i klippet refererer studenten til det som sannsynligvis er hendelsen som fikk læreren hans til å starte det brutale angrepet, og sa: “Det er ikke min feil, de dyttet meg”.

Klippet stopper akkurat når studenten blir håndtert gjennom døren, antagelig til kontoret til rektor, eller “direktøren”, som Ivan S. kaller det.

Læreren i videoen skal ha jobbet ved skole i to år, og skolen opplyser at det ikke har vært noen klager på oppførselen hans tidligere. 

Ivan hevder at støyende spill fra elevene hadde hindret ham i å forberede klassen, en påstand han kom med da han ble spurt om interaksjonen hans med studenten. 

Selv om Dzerzhinisks byavdelig sa at det ikke var noe som “truer hans liv og helse”, har elevens foreldre oppfordret til at Ivan trekker seg, og politiet etterforsker nå læreren. 

En uttalelse fra Kunnskapsdepartementet sprengte lærerens “åpenbart uhøflige holdning” og har siden hevdet at de sparket ham, i stedet for at Ivan trakk seg. 

Avdelingen håpet også at barnet og foreldrene aksepterte “en oppriktig unnskyldning fra ansvarlige myndigheter”.