Læreren går inn i tomt klasserom og finner et brev på bordet: Da kan han ikke holde tårene tilbake

12/11/2021 09:45

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Eleven Markus' uventede historie var nesten for mye for læreren å takle.

Å være lærer er ikke alltid en like takknemlig gjerning. Foreldre kan være misfornøyde, barn kan lage støy og arbeidstid kan være krevende.

Men så er det stjerne studenter som gjør det hele verdt det.

Denne læreren gikk inn i et klasserom og fant et svært uventet brev. Brevet var fra en av hans studenter.

"Kjære Mr. J. Takk for at du er en fantastisk lærer og for at du er så fantastisk! Dette skoleåret var så gøy, og jeg likte det på grunn av deg. Skulle ønske det var flere lærere som deg. Jeg glemmer deg aldri. Jeg ser på deg som min far. Jeg har aldri møtt min virkelige far, men det er greit, fordi du behandler meg som om jeg er din sønn. Du gjør meg så lykkelig. Du gir meg alltid mat når jeg er sulten og klemmer meg når jeg er trist. Jeg glemmer deg aldri, Mr. J. Jeg elsker deg, og jeg vil aldri glemme deg. Kjærlighet, Markus," sto det i brevet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

Brevet er delt på Facebook-siden Love What Matters. Det er ikke umiddelbart klart hvem den aktuelle læreren er. Han forteller imidlertid at han slet med å holde tårene tilbake.

«Jeg begynte å undervise nylig, og dette brevet er nettopp grunnen til at jeg gjør det. Selv om jeg aldri får et slikt brev, skal jeg jobbe ræva av meg for å fortjene et», skriver Dani Massaro.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.