Landsby skjærer opp en oppsvulmet slange: Synet bekrefter deres verste frykt

28/03/2017

Anniken Hauge

Utland
Beboerne i en indonesisk landsby gjorde et tragisk og grusomt funn, da de skjærte opp en diger pytonslange. Vi advarer om voldsomme bilder!

Den 25-årige Akbar Salubiro som var beboer i landsbyen, forsvant søndag kveld. Han hadde gått ut for å høste palmeolje litt utenfor byen, skriver Daily Mail.

Bekymrede venner og slektninger lette etter den forvunnede mannen, og underveis i ettersøkningen fant de den store slangen i Akbar Salubiros egen hage kvelden etter. Slangens mage var utvidet, og frykten for at han hadde blitt spist oppstod derfor straks. 

Landsbyboerne skar straks opp magen på den store slangen. Og da gjorde de det tragiske funnet. Den 25-årige manne lå død i slangens mage. Han hadde blitt slukt i ett stykke.

Artikkelen fortsetter under bildet.

De horrible bildene viser hvordan liket langsomt ble fjernet fra dyret, mens slangens hud ble skrelt vekk.

- Akbar dro ut fra huset sitt for å høste palmeolje. Da han ikke kom tilbake, begynte folk å lete etter ham, sier 25-åringens nabo ifølge Daily Mail.

 

Kona til den døde mannen var ikke hjemme da ulykken skjedde. Hun oppdaget først at mannen hennes var død da bildene fra obduksjonen av slangen begynte å sirkulere rundt på nettet og i lokale medier. 

Artikkelen fortsetter under bildene.

 

I følge de lokale myndighetene hørte folk skrik fra palmemarken natten før Akbar Salubiro ble funnet død i slangens mage.

Se videoen nedenfor.

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.