Laura er rasende etter bryllupet: 'Du har ingen etikette'

05/10/2020 16:03

Emma

Utland
En ellers gledelig hendelse har nå kostet et vennskap etter at bruden og en gjest har gått inn i en tvist.

Et bryllup er en dyr affære - ikke bare for brudeparet, men også for gjestene som deltaker. Du må kjøpe fine klær, en gave, du kan ordne i en utdrikningslag og kanskje det er også kostnader forbundet med å komme til og fra festen. Det er nettopp gaven som har kostet de to kvinnenes vennskap. Det skriver The Sun.

Den kanadiske bruden Laura, etter bryllupet hennes, har sendt en ekstremt snicious takkmelding, til Kathy, som deltok i bryllupet. Diskusjonen mellom de to eskalerte så mye at den nå har havnet på mediet Reddit.

Jeg vil takke deg for at du deltok i bryllupet vårt. Jeg vet ikke om det var det første bryllupet du var på, men for andre gang gir du vanligvis en konvolutt. Det skriver Laura i en melding til Kathy.

Kathy ble veldig overrasket over budskapet og absolutt ikke kunne forstå brudens reaksjon. Hun og hennes følgesvenn hadde gitt brudeparet en gavekurv med potetgull, søtsaker og marshmallows. Det var tydeligvis ikke noe som falt i god grunn med bruden.

 

Et bryllup trenger ikke å betale for gjestenes mat

"Jeg har betalt 200 $ (ca 1250 danske kroner, Ed.) per person for å ta med deg og din følgesvenn - og som takk får jeg marshmallows og barnas søtsaker som en gave.

Kathy selv mener at gaven var gjennomtenkt og at den absolutt ikke var upassende for arrangementet.

Den misfornøyde bruden skrev også til sin gjest at bryllup var der for å få penger for fremtiden - og ikke å betale for gjestenes mat.

Det gjorde gjesten rasende.

"Det er bare i de siste 50 årene at du har begynt å gi gaver til et bryllup. Du har ingen etikette. Jeg bryr meg ikke om du ikke liker gaven og hva du synes er "normalt". Hvis du vil ha en fest, må du betale for det selv og ikke forvente at gjestene skal betale for det. "

Hva diskusjonen endte opp med gjenstår å se - men antagelig vil det ikke være mange invitasjoner til fester mellom de to venninnene en gang til.