Leide en AirBnB-leilighet: Nå er foreldre og 3-åring døde

11/10/2021 09:48

Emma Sletta

Utland
privatfoto
privatfoto
Foreldre og deres tre år gamle sønn er funnet døde i en leilighet de hadde leid gjennom Airbnb.

En amerikansk familie fra Bakersfield, California, dro på ferie til Mexico. Det som skulle ha vært en familieferie til Mexico, endte opp med å bli dødelig for alle tre medlemmene av den lille familien.

Ekteparet Jose Nunez Jr. og Maria Nunez og deres tre år gamle sønn, Jayden Nunez, ble funnet døde i en leilighet de hadde leid gjennom utleieportalen Airbnb.

Det er det det amerikanske mediefeltet som rapporterer det, ifølge SE og HØR.

Mor, far og sønn bodde i leiligheten sammen med en rekke andre familiemedlemmer i Mexico. De tre personene bodde i samme rom.

Det er ennå ikke fastslått hva dødsårsaken er, men det er mye som tyder på at mor, far og sønn har dødd som følge av en gasslekkasje i rommet der de bodde. Det skriver flere amerikanske medier.

Til tross for at det var andre mennesker i boligen der den påståtte gassmalingen skjedde, er det bare Nunez-paret og deres unge sønn som har dødd. Resten av familiemedlemmene i utleieboligen har kommet uskadd fra tragedien.

Kroppene til de tre familiemedlemmene forblir i Mexico, selv om de er bosatt i California, USA. De vil ikke bli løslatt før en obduksjon er utført. Hensikten med denne anmodningen er å fastslå hva dødsårsaken er.

I mellomtiden har overlevende startet en innsamlingsaksjon på GoFundMe, der de håper å samle inn nok penger til å dekke kostnadene ved å transportere de tre likene hjem fra Mexico.