Leste kjærestens kommentarer på internett: Nå stoler hun ikke på ham

25/08/2021 08:57

Emma Sletta

Utland
– Jeg vet ikke om jeg kan stole på ham etter å ha sett at han har skrevet en så motbydelig kommentar, sier kvinnen.

Det er enkelt å legge ut ekle kommentarer på internett og gjemme seg bak en anonym profil.

Men det er en sjanse for å bli oppdaget.

En kvinne har valgt å dele sin historie på Reddit, da hun er sikker på at kjæresten har skrevet en hatefull kommentar fra en anonym profil.

Det skriver Speilet.  

Kvinnen forteller at hun har vært sammen med kjæresten i fem måneder. Kjæresten har en hund med en spesiell karakteristikk, og det er et bilde av hunden som hun så at en Youtube-profil hadde valgt å bruke som profilbilde.

Hun trodde det nesten måtte være kjærestens profil, og derfor fikk hun litt av et sjokk da hun så kommentaren som profilen hadde skrevet.

Den anonyme profilen hadde kommentert en video av en kvinne med en hud sykdom. I kommentarfeltet hadde profilen beskrevet henne som en «stygg kjerring» før han la til ytterligere seksuelle kommentarer om henne.

"Kjæresten min og jeg har vært sammen i fem måneder, og han har en søt dachshund. Jeg leste kommentarene på en video om en jente med en sjelden hudsykdom og så en kommentar: 'For en stygg kjerring.' Jeg skulle anmelde den for trakassering, men profilbildet var av hunden til kjæresten min. Hunden hans har noen merker som er veldig særegne», skriver hun og fortsetter:

- Profilnavnet er også  kallenavnet hans, så jeg tror det er han. Jeg sendte profilbildet til kjæresten min og han bekreftet at det var hunden hans, men han må ha glemt at det var profilbildet hans, for da jeg viste ham kommentaren, nektet han og sa at han aldri ville skrive noe sånt, forklarer kvinnen, og forklarer at hun ba om å få se kommentarhistorikken hans. Men han nektet og ble sint.

«Jeg vet ikke om jeg kan stole på ham etter å ha sett at han har skrevet en så motbydelig kommentar.»

På Reddit er kvinnen støttet av mange. De forstår at hun ikke lenger stoler på kjæresten sin og er også overbevist om at han lyver.

Hva ville du gjort i en slik situasjon?