Linda og Magnus fant en ballong i et tre: Da de så hva som sto på den, ringte de umiddelbart nummeret

29/08/2023 22:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Linda tok sjansen da hun så en med et telefonnummer på en ballong.

Linda Taule fra Naustdal var på tur med sin syv år gamle sønn Magnus da de så opp på et tre der tre ballonger hang.

Mor og sønn trakk ballongene løs fra treet og så at det var en på den som lovet at finneren av disse ballongene hadde vunnet en premie. Men de måtte først ringe et telefonnummer som var oppført.

Det skriver mediet Southernstar.

Linda "tok sjansen", men ble overrasket av en irsk kvinne i den andre enden av røret, som var like overrasket over å høre fra Linda.

Kvinnen jobber ved handelskammeret i byen Dunmanway i West Cork og har som oppgave å fremme lokalt næringsliv og byen. Hun lovet at Linda og hele familien – inkludert ektemannen Viggo Leikanger og deres tre barn, som i tillegg til Magnus på syv år med døtrene Nora på fem og Pernilla på ni – skulle få en tur til Irland i 12 dager med alt betalt som en slags «finnelønn».

Ballongene viste seg å ha blitt sluppet som en del av et veldedighetsarrangement i Irland ved juletider i fjor, men ingen forventet at de tre skulle ende opp 2.500 kilometer unna i Norge, der de ble funnet et halvt år senere.

"Her på Chamber of Commerce, finner vi det fortsatt vanskelig å tro at noen av ballongene vi slapp på veldedighetsarrangementet sist jul har skapt en så utrolig historie. Vi håper Linda og familien får en uforglemmelig tur over hit. Vi gleder oss til å vise frem den vakre byen vår og er travelt opptatt med å planlegge mange morsomme aktiviteter for familien," sier Helen O'Reilly fra Dunmanway Chamber of Commerce.

Flere private bedrifter og bedrifter står nå i kø for å donere opplevelser, aktiviteter, gaver, flybilletter og hotellovernatting til familien, selvsagt for å få en bit av kaka ved omtale av historien, så jeg lurer på om familien vil få en uforglemmelig og ikke minst gratis tur.