Lockdown aktivist snek seg inn på et tomt sykehus med skjult kamera: Det skulle hun aldri ha gjort det

11/01/2021 20:39

Emma

Utland
Aktivisten, som mener coronavirus er en bløff, filmet seg selv vandre rundt et tomt sykehus. Det fikk konsekvenser da politiet dukket opp i boligen hennes, hvor hun ble arrestert.

En aktivist ved navn Debbie Hicks har blitt arrestert for å filme på et sykehus og dele opptakene på sosiale medier. Hun hevder at opptakene viser at hele coronavirus pandemien er "massiv svindel".

PåDagen vandret hun rundt på Gloucester Royal Hospital, som hun beskrev som både «lukket» og «død». Omtrent 24 timer senere ble hun arrestert i kappen av to politimenn som dukket opp i hennes bolig i Stroud. 

I en åtte minutters film som har blitt sett av 158.000 personer på Facebook, ifølge Daily Mail, sier hun:

"Vi har blitt satt i nivå 3 for dette? Det er en skam. Jeg har sett mindre enn 20 personer. Den er helt død på et tomt sykehus med avdelinger stengt og lysene av."

"Hvor er alle de døende menneskene og hvor er dette mutantviruset? Jeg ser ikke bevisene, og det kan heller ikke publikum se det. Vi har blitt frarøvet julen for dette."

Gloucester Royal Hospital har sluttet seg til kampen. De har insistert på at avdelingene er "ekstremt opptatt". De har også anklaget henne for "innbrudd" og for å forstyrre pasientene som ble filmet.

En lege fortalte også MailOnline at hun hadde filmet et øde poliklinisk område på en helligdag, og derfor var det tomt.

Debbie Hicks ble arrestert i sitt hjem på tirsdag, etter mistanke om et lovbrudd av offentlig orden. Her filmet mannen hennes de to offiserene som prøvde å håndjern henne mens hun hadde på seg en kappe.

Artikkelen fortsetter etter videoen ...

Hun delte videoen selv etter å ha blitt løslatt, og har også blitt utestengt fra å være på sykehus med mindre hun er syk. Da hun delte videoen, sa hun:

"Våkn opp, verden. Hvor fullstendig orwellsk og nazist å måtte gå gjennom dette, bare for å ha delt en video av et tomt sykehus."

"Denne politimannen brast inn i mitt hjem i julen og arresterte meg foran familien min mens jeg ikke var kledd. Jeg hadde på meg nattkjolen min uten noe under da en offiser prøvde å dra meg med meg da han aggressivt arresterte meg og vridde hendene mine bak ryggen min i håndjern."