Louise i sjokk: Besøk i hundesalong gikk fryktelig galt

Privatfoto

"Jeg var forferdet og målløs."

Makeover programmer på TV og tilbud om en ny frisyre og garderobe for kvinner i magasinene er ikke særegenhet.

Les også

Ekorn spiste for mye - satt fast i matautomat

På den annen side er det ganske sjelden at et kjæledyr ikke skal kjennes igjen etter en tur til frisøren. Det var det som skjedde med Louise Thompsons hund Dash da den ble sluppet av for litt velvære i hundesalongen, skriver Manchester Evening News.

Privatfoto

Eieren tok Dash til Happy Dog Groomers. Den langhårede hvite hunden skulle vaskes og få en standard trimming, men da hun kom for å hente den igjen, var hun mildt sagt målløs.

Dash hadde fått en makeover, og en ekstrem en av slagsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

Louise, som har fått hunden kuttet på den aktuelle salongen jevnlig de siste tre årene, forventet å se hunden sin litt trimmet. Men denne gangen var han i stor grad skallet - bortsett fra håret rundt hodet.

Da jeg kom tilbake for å hente hundene mine ved lunsjtider, kunne jeg ikke tro øynene mine. Jeg kjente knapt Dash. Jeg var forferdet og målløs. Jeg plukket opp hundene mine og satte dem i bilen, og så gråt jeg fordi jeg følte at jeg hadde sviktet ham ved å la noen gjøre dette mot ham, sier Louise Thompson.

Dash er av rasen Samojed. Hunder av denne rasen har dobbel pels, som beskytter dem mot både kulde og varme.

Det som er verre, er at eieren siden har blitt fortalt at Dashs pelsdrakt kanskje ikke vill vokse tilbake igjen. For øyeblikket må han også ha på seg en solfaktor hvis han holder seg i solen.

Privatfoto

Familien har fått refusjon for hårklippet, men ifølge dem dekker ikke pengene kostnadene for et hundetrekk eller solfaktoren, som nå er nødvendig for den nesten nakne hunden.

«Det er vondt å se ham sånn. Han har mistet mye selvtillit. Han er halvparten så stor som han var før», sier Louise Thompson.

Les også

Kriminell gjeng dro politimann ut i skogen for å drepe han: Kom uventet redning