Louise trodde hun hadde kjøpt drømmeboligen: Så fjernet hun dørmatten, og fikk panikk

03/11/2023 17:00

Sofie

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun trodde ikke sine egne øyne da hun fjernet matten utenfor inngangsdøren.

Jeg tror ikke det sto i planløsningen. Louise Elleda og kjæresten flyttet for to og en halv måned siden inn i sin koselige leilighet i Melbourne, Australia, klare til å starte et nytt kapittel i livet.

De har imidlertid måttet erfare at å flytte inn i et nytt hjem kan bringe uventede overraskelser – noen mer bisarre enn andre.

Louise Elleda, som også er kjent som TikTok-bruker, ble møtt av et uventet syn – et hull i gulvet. Paret hadde blitt godt tjent etter innflyttingen, men det de fant under dørmatten var en helt ny utfordring.

"Jeg kan ikke tro at de hadde et hull i bakken og bare la et teppe over det," utbrøt Louise Elleda til Yahoo News Australia.

Hullet var stort nok til at et ben lett kunne gli inn i den uventede åpningen. Selv om en representant fra eiendomsselskapet var på stedet for å undersøke situasjonen, har ikke paret hørt noe siden.

En TikTok-video viser mysteriet

Louise Elleda bestemte seg for å dele sin utrolige opplevelse på TikTok i et forsøk på å finne svar. Videoen hennes spredte seg som en ild i tørt gress og ble sett over 20 000 ganger, men mysteriet forblir uløst.

«Siden vi flyttet inn, har ikke leiligheten lenger tilfredsstilt minimumsstandardene», beklaget den lamslåtte leietakeren over deres uvanlige oppdagelse.

Selv om eiendomsselskapet har utført andre reparasjoner av leiligheten, var det nødvendig for paret å presse på og til og med søke hjelp fra Victorian Civil and Administrative Tribunal (VCAT) for å håndtere dette ekstraordinære problemet.

Leiligheter har ofte noen hemmeligheter, men en portal til en underverden gjemt under en dørmatte er absolutt en som vil gå inn i historien som en av de mest uventede.

Det ser ut til at Louise Elleda og kjæresten har en historie de kan fortelle i lang tid fremover – og hvem vet, kanskje har de oppdaget inngangen til et hemmelig eventyr i sin egen stue.