Løy seg syk med korona og festet: Nå har sjefens avsløring gått viralt

28/01/2022 08:29

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne ble fanget i et nett av løgner da hun løy seg syk med korona slik at hun kunne droppe et skift på jobben og gå ut med vennene istedet.

De siste to årene har vært litt av et mareritt for mange. Men som med alle andre situasjoner, er det alltid noen som prøver å dra nytte av det.

Det var akkurat det en kvinne gjorde da hun prøvde å ligge seg syk med korona slik at hun ikke kunne gå på jobb. Fordi hun heller vil gå ut med vennene sine.

Ellie trodde planen hennes hadde gått strålende da hun festet med venner på en nattklubb. Plutselig, da hun fikk en beskjed fra sjefen sin, kom alt til å krasje.

Ellie selv har valgt å dele historien på TikTok, der den har endt opp med å gå viralt. I skrivende stund har videoen blitt sett av mer enn 230.000 ganger.

I videoen sin på TikTok har hun delt en rekke skjermbilder av meldingene hun har utvekslet med sjefen sin. Den første meldingen fra sjefen leste ganske enkelt: 'Hvor er du?'.

Ellie svarte sjefen med en gang, og skrev at hun var hjemme. Hun spurte ham også hvorfor han spurte om det, da han visste at hun hadde korona og derfor måtte være i ensom innesperring.

'Hvorfor er du ute?' var svaret. Men i stedet for å akseptere nederlaget, prøvde Ellie en forklaring. Hun svarte sjefen sin: "Det er jeg ikke? Hvorfor tror du det?'.

Sjefen hennes var rask til å svare, så det var ikke noe hun burde spekulere i på lenge. Han skrev at han hadde sett henne på en av vennenes Snapchat-profil.

" Testen min var negativ. Jeg tok en av min mors PCR-tester, og svaret kom umiddelbart fordi hun jobber på et sykehjem, svarte hun desperat til sjefen sin.

"Så jeg dro til Lilys bursdagsfest for å vise ansiktet mitt, men jeg kan være tilbake på jobb i morgen fordi jeg er negativ," fortsatte hun.

Sjefen hennes ba henne så vise bevis for at hun faktisk hadde blitt testet. Ellie avsluttet klippet sitt på TikTok med det faktum at hun er sikker på at det vil koste henne jobben.

"Jeg ble faktisk sparket for å gjøre dette," kommenterte en TikTok-bruker videoen, mens en annen skrev: "Første regel om å ligge syk: ingen videoer eller bilder offentlig i minst en måned."

Andre kommenterte å kritisere henne for å ligge syk med korona når andre faktisk hadde mistet jobben eller til og med livet på grunn av viruset.