Mamma deler genialt triks: Brukte ris for å få sønnen til å rydde opp

Foto: Shutterstock

Hun fikk hjelp av ‘Onkel Ben’.

Det kan være litt av en oppgave å få barna til å rydde opp. Jeg er helt sikker på at de fleste foreldre kan signere under på at dette er vanskelig.

Det kan ihvertfall 51 år gamle Sue Inness fra Melbourne, Australia.

Les også

Dukket opp til vennens begravelse iført kjole: Årsaken er hjerteskjærende

Sønnen Lachlans skitne rom ble til slutt for mye for den australske moren.

Det skriver The Mirror.

Et tips fra Sues søster var det som til slutt fikk sønnen til å slå på støvsugeren og kaste de skitne klærne i vaskekurven.

«Jeg rev ut håret. Rommet hans hadde vært skittent en stund, og som forelder føler du at du slår hodet mot en vegg når du gjentatte ganger ber dem rydde opp», sier Sue, og fortsetter.

”Først lukket jeg døren hans så jeg ikke kunne se rotet, men så tenkte jeg «nei, jeg har fått nok». Jeg snakket med søsteren min, og hun fortalte meg at jeg trengte hjelp fra onkel Ben."

Onkel Ben er ikke - som det er åpenbart å tro - et familiemedlem, men snarere merket Onkel Bens, som blant annet produserer forskjellige typer sauser og ris.

Foto: Shutterstock.

Sue fant en pakke svart ris som hun plantet rundt på sønnens rom.

Planen var at sønnen Lachlan skulle tro at rommet hans var blitt så ekkelt at mus hadde begynt å flytte inn.

Etter tre dager snudde det hele. Lachlan satte i gang med å rydde opp på rommet sitt, fikse sengen sin, rengjøre overflatene og legge alle sine skitne klær til vask.

Sue valgte til slutt å fortelle Lachlan at det ikke var mus, men ris som var rundt i rommet. Heldigvis kunne sønnen lett se moroa i det.

Deretter har Sue delt trikset i en rengjøringsgruppe på Facebook, og her elsker folk tipset, som har fått over 60,000 likes.

Les også

Heidi Løke deler glad nyhet igjen