Mamma deler video - så får hun lagt for hat: Hvordan kan du finne på det?

27/11/2020 10:51

Emma

Utland
En mor ble etterlatt i en tilstand av hat da hun delte en video.

En mor har blitt anklaget for hat etter at hun postet en video på sosiale medier TikTok som viser sin ett år gamle datters kveldsmat. Det tok ikke lang tid før videoen ble lagt ut på den store tjenesten, kommentarfeltet fløt over med kommentarer.

Videoen, som siden har blitt publisert av brukerne Chef Texy, har blitt sett mer enn to millioner ganger, ifølge den engelske avisen The Mirror. 

En spesielt rasende TikTok-bruker truet til og med moren med at hun ville rapportere henne til sosiale tjenester da hun så videoen av den lille datterens kveldsmåltid.

 

"Jeg er i kontakt med CPS (sosiale tjenester, ed.). Hvordan kan du gi den til barnet ditt?» skrev brukeren under videoen, som har blitt likt 257.000 ganger i skrivende stund. 

Denne retten vekket sinne

Den opphetede debatten oppsto etter at kjøkkensjef Texy hadde publisert en video av natten hun serverte for datteren sin. 

Datterens middagsmiddag denne dagen besto av en bolle med kokt ris og svinekjøtt. Men noen kommentatorer trodde ikke det kunne bli mettet av det.

 

Andre fløy imidlertid også til morens forsvar da de ikke kunne se at det skulle være den minste i veien med det næringsrike måltidet. Som en bruker skriver i kommentarfeltet:

"Dette er hvordan du kan hindre barnet fra å bli kresen! Bra jobbet mamma. La henne være."